"Energie beweegt in golven.
Jij bent energie. Beweeg mee."

Gladys Virginia Daniel

Gezondheid begint bij Preventie

Nog steeds wordt er te veel symptoom bestreden inzake gezondheid.
In 2020 hebben we dat helder kunnen zien. Het feit dat het 8 maanden duurt voordat een Minister van Volksgezondheid iets roept over het bevorderen van een gezonde leefstijl, laat je achter de oren krabben. Vervolgens komt dit in de media als 'het nieuwe wapen tegen ...'. Continu die oorlogstaal.

Een typisch voorbeeld van communiceren in mannelijke energie op een ongezonde manier. Juist in een tijd waarin vrouwelijke energie zo in opkomst is, wordt er extra gegrepen naar controle en indoctrinatie.
Reminder: mannelijke en vrouwelijke energie hebben niets te maken met gender en kunnen ieder op een gezonde en ongezonde manier tot uiting komen. Harmonie is het resultaat van de combinatie van gezonde mannelijke en vrouwelijke energie.

#Gezondheid is zoveel meer dan:
1. Bewegen
2. Gezonde voeding
3. Voldoende slaap

Kwalitatieve levensenergie gaat om het evenwicht tussen lichaam, hoofd, hart, geest en omgeving.

Dit onderhoud je naast de eerdere 3 punten mede door middel van:
4. Plezierige sociale interactie
5. Gezonde ademhaling

Ademhaling is de basis voor jouw levensenergie. Andere woorden zijn qi, ki, prana. Ademhaling is de essentie bij vitaliserende bewegingsvormen zoals tai chi, qigong en yoga en dient vrij (zonder beperkende gezichtsbedekking) te kunnen stromen.

Genezen + Helen
Wanneer er na preventie toch curatief dient te worden gehandeld dan gaat het om genezen + helen.
Dat doe je dmv:
6. Zelfreflectie
7. Gezonde gedachten
8. Eigen verantwoordelijkheid

Dit doe je niet in strijd met maar uit liefde voor jezelf, de ander en de aarde.

She Flow begeleidt je om jouw flow terug te vinden:

Energiebegeleiding op alle niveaus: mentaal-emotioneel-fysiek-zijn en omgeving
Vanuit jarenlange ervaring in de Arbodienstverlening als seniorverzuimadviseur, werknemerscoach, bewegingsdeskundige en dans- en sportdocent, creatieve opleidingen, interieurstyliste en een achtergrond in HRM en persoonlijke levenservaring als burnoutdeskundige bied ik je verschillende diensten aan om je te helpen bij je burnoutherstelproces: Hoofd, hart, lichaam, geest en omgeving komen weer in evenwicht.