"Energie beweegt in golven.
Jij bent energie. Beweeg mee."

Gladys Virginia Daniel

Gezondheid zit niet in een potje

We leven in een wereld waar wordt gedacht dat alles maakbaar is en dat overal een hap-snap-oplossing voor is.
Daarbij zijn veel mensen vergeten om in overeenstemming met hun natuur te leven en de elementen van de aarde.

Wanneer je je in je vinger snijdt, kun je er voor het gemak wel een pleister op doen en uit hygiënische overwegingen wanneer je je hand nog dient te gebruiken. Echter weet iedereen dat zuurstof, dus blootstelling aan de lucht, de wond veel sneller zal genezen.

Genezing heeft tijd nodig
Zo is het met alle helingsprocessen, ze hebben tijd nodig en natuurlijke genezing. Die genezing haal je niet uit chemische middelen in een potje. Er zijn mensen die ooit is verteld dat ze een leven lang aan een bepaald medicijn moeten blijven, waarmee ze zichzelf voor een groot deel afvlakken en dus niet hun volledige potentieel de vrije loop laten. Gelukkig wordt er binnen de wereld van gezondheid steeds meer van teruggekomen dat dit soort middelen nodig zijn en steeds meer gebruik gemaakt van ervaringsdeskundigen. Daarnaast wordt er ook steeds meer ingezien dat een holistische visie nodig is om werkelijk volledig te helen.

Gezondheid is Alchemie
Gezondheid is een mix en evenwicht van de juiste elementen:
🌬 Lucht > wind = communicatie & verbinding
🌊 Water > zee = ontspanning, intuïtie en creativiteit
⛰ Aarde > strand = omgeving, materie & structuur
🔥 Vuur > zon = licht, transformatie & bezieling

Ofwel:
Hoofd
Hart
Lichaam
Geest

Denken, doen, voelen, zijn.
Zorg ervoor dat je in je element bent.
Daar ligt je innerlijke goud.

Element, Kleur & Energie
Ieder element is volgens de Chinese Geneeskunde gekoppeld aan bepaalde organen en lichaamsfuncties. Tevens heeft elk element zijn eigen kleur die bevorderlijk kan werken op jouw zelfherstellende vermogens.
Kleur is namelijk licht en licht is levensenergie. Alle energie heeft een bepaalde trilling, zo ook jouw lichaam. Iedere kleur heeft zijn eigen trilling en daarmee een bepaalde invloed op jouw welzijn.

Lees hier meer over bij Home Energy, waarin door middel van Oosterse filosofie Feng Shui met kleur en elementen wordt gewerkt en kijk ook eens bij Kleur en Energie.

Een gezonde omgeving doet wonderen voor jouw welzijn

She Flow begeleidt je om jouw flow terug te vinden:

Energiebegeleiding op alle niveaus: mentaal-emotioneel-fysiek-zijn en omgeving
Vanuit jarenlange ervaring in de Arbodienstverlening als seniorverzuimadviseur, werknemerscoach, bewegingsdeskundige en dans- en sportdocent, creatieve opleidingen, interieurstyliste en een achtergrond in HRM en persoonlijke levenservaring als burnoutdeskundige bied ik je verschillende diensten aan om je te helpen bij je burnoutherstelproces: Hoofd, hart, lichaam, geest en omgeving komen weer in evenwicht.