"Kleur is Energie & Levendigheid.
Welke energie wil jij uitstralen?"
Gladys Virginia Daniel

 

#kleurenenergie #kleurenergie #kleurenpsychologie #durfkleurtebekennen #jewarekleuren #truecolors #breinenkleur #kleurcreativiteit #kleurenbetekenis #kleurenwelzijn #kleurengezondheid #kleurbekennen #kleurinjehuis #kleurkleding #kleurenlicht #lichtkleur #kleurinjeleven #kleurenwiel #chakrakleuren #trendkleuren #pantonekleuren #kleurhumeur #kleurenhumeur #kleurtrillingsfrequentie #kleurvibratie #huisenkleur #huiskleur #fengshuikleur

text Gladys Daniel

Welkom in de wereld van Kleur

Kleur is Leven
Kleur is (zon)licht en licht is leven. De juiste kleur kan jou doen opleven en laten stralen. Kleuren roepen emoties op en iedereen heeft een bepaalde associatie bij een kleur.
Iedere kleur heeft een specifieke uitwerking op je stemming, gevoelens en gedrag. Hier is veel onderzoek naar gedaan vanuit de kleurenpsychologie. Hier kun je je voordeel mee doen op zowel privé- als zakelijk vlak. Ontdek hoe je met kleur jouw stemming en omgeving kunt beïnvloeden.

Welke kleur zie jij graag?
Er zijn kleuren die je graag ziet of waar je in een bepaalde levensfase behoefte aan hebt. De éne keer trek je wellicht een meer opvallende kleur aan en de ander keer een kleur waarachter je kunt verschuilen. Met kleur kun je spelen, waardoor je kleuren op een positieve manier voor jou en je woon- en werkomgeving laten werken. Ik laat je bij iedere kleur zien hoe je dat kunt doen.

Als je al het licht omarmt in je leven, omarm je al je kleuren. Daarmee kun je je ware aard, talenten en potentie delen met de wereld.

Welke Kleur spreekt jou het meeste aan?

Klik op de kleur van je keuze en ontdek de psychologische betekenis, interessante weetjes en de 2024 kleurtrends op het gebied van interieur en fashion.
Of scroll eerst verder naar beneden voor meer algemene kleurinformatie.

Kleurentoepassingen voor gezondheid, business, huis en fashion

Kleur & Energie toepassingen zie je terug bij Feng Shui, chakrapsychologie, branding & design en fashion.
Ben jij je er bewust van hoe je kleuren toepast in je leven? Privé en zakelijk?
Durf jij kleur te bekennen?

Ontdek tijdens een Energy Sessie welke kleuren jij nu kunt gebruiken om beter in je vel te zitten.
Tijdens een Energy coachingssessie maak jij contact met je innerlijke wijsheid.
Op die manier ontdek je welke figuurlijke persoonlijke kleuren je mag laten zien aan jezelf en de buitenwereld, zodat je vanuit volle potentie gaat leven.
Durf jezelf te laten zien!

Feng Shui
Huis Harmonie

Heb jij een gezonde Kleur?
Iedere kleur hoort volgens de Chinese interieur- en exterieur filosofie Feng Shui bij een bepaald element: hout, vuur, aarde, metaal, water. Plus ieder element hoort bij een bepaald leefgebied en volgens de Chinese Geneeskunde bij een bepaald orgaan.

De juiste kleur toegepast op de juiste plek in je omgeving en je kleding kan dus je gezondheid beïnvloeden, zodat je energie optimaal stroomt.

Kleurenwiel
Zakelijk en privé

Kleur in marketing, branding en design
Bij het ontwerp van je website, logo, advertentiecampagnes, social media uitingen kun je doelgericht gebruik maken van kleurenpsychologie. Ben jij bewust bezig met kleur? Reflecteren de kleuren die jij gebruikt voor je business waar jouw bedrijf voor staat?

Chakra Kleuren

Kleur Energie
Volgens oa. de Hindoeïstische filosofie heeft ieder mens energiecentra in het lichaam. De meest bekende zijn de zeven chakra's. Iedere chakra heeft een eigen kleur en wordt ontwikkeld en beïnvloed in een bepaalde levensfase vanaf je geboorte.

Kleur kan je helpen bij de heling van deze energiecentra.

Pantone Spring 2024 trendkleuren

Trendkleuren
Pantone is een toonaangevend bedrijf dat kleurencodes produceert, de PMS kleuren; het Pantone Matching System. Hiermee kunnen kleurspecialisten uit diverse branches met elkaar kunnen communiceren.

Ieder jaar brengt Pantone naar aanleiding van de New York en London fashionweek trendkleurenpalletten uit voor Spring-Summer en Autumn_winter en presenteert vervolgens de (heel soms 2) kleur van het jaar.

#boekgladys #gladysboek #jijbentperfect #youareperfect #leiderschap #vrouwelijkleiderschap #intuïtiefleiderschap #kleurbekennen

Ben jij eraan toe om jouw ware kleur te tonen en te stralen?

Dan is dit kleurrijke boek zeker iets voor jou. Het is een begeleidende tool op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling en het nemen van Persoonlijk Leiderschap.