SheFlow Barreworkout in de media

In 2011 startte Gladys Daniel (onder de naam TrippleShape) als eerste officieel met het aanbieden van de Barreworkout lessen en vervolgens met de Barreworkout docentopleidingen. Dit trok de aandacht van diverse magazines, zoals: Elle, Red, Dans, Glamour, Jan, Flair, Elsevier, Vogue, Viva, Women's Health, Margriet, Libelle e.a.
Hierbij een kleine greep uit de media aandacht.

Reviews Coaching & Training, Lezingen, Vitaliteit(verzuim)coach, Adviseur Vitaliteit

Frederique Coelman, Directeur Zorg & Klinisch Psycholoog Levvel Specialisten Jeugd en Gezin - ZZP Senior Casemanager Verzuim/Adviseur Vitaliteit & Reïntegratie
De samenwerking met Gladys heb ik als zeer prettig ervaren. Gladys is resultaatgericht, durft kritisch te zijn en weet helder te communiceren wat zij nodig heeft om de resultaten te behalen en wat dit van de organisatie vraagt. Gladys is daarbij iemand die haar holistische visie op mensen uitdraagt en inzet. Dit heeft collega’s verder geholpen en heeft ook een ander perspectief geboden op vitaliteit en verzuim.


Dick Wennink, Verzekeringsarts & Bedrijfsarts Arbodienst Obra – Praktijkondersteuner Bedrijfsarts/ Werkhervattingsspecialist
Gladys levert topkwaliteit! Heel grondig. Duidelijk en zorgvuldig.
Kiest voor goede routes naar herstel.

Jeff Boiten, HR Manager Wooninvest – betreffende Coach Wellbeing / VerzuimCoach
Gladys is een heel bijzondere vrouw. Vanaf het eerste moment dat ik haar ontmoette had ik het idee dat ik haar al heel lang ken, en dat zij mij ook echt kent en begrijpt- doorziet. Dat maakt dat er direct een vertrouwensbasis is om op door te bouwen. Werken met Gladys is echt een feestje, omdat ze makkelijk schakelt tussen verschillende lagen in de organisatie, maar ook tussen zakelijkheid en humor. Ze zet zo met al haar kundigheid mensen snel in de actiestand, hoe lang die daarvoor ook al vast zaten.
***** 5 sterren, would recommend!

Anoniem op verzoek, ivm haar werk bij een bekende internationale organisatie / Coach Wellbeing traject
Gladys heeft mij gecoacht toen ik oa. in een burnout zat. Terwijl ik bij andere coaches/begeleiders tijdens deze moeilijke periode steeds dacht 'ik weet al/ben bewust van wat je zegt', kwam Gladys met (voor mij) nieuwe inzichten en coaching, dat ook werkelijk hielp.

Ik was ontzettend blij met haar stijl van coaching en alle tips/huiswerk die ik van haar kreeg. Ik zag elke keer dat ik duidelijk vooruitgang boekte en uiteindelijk heel goed herstelde. Gladys, je bent een topper in je werk, bedankt!

Simon Peijnenborgh, adviseur Arbo FNV - In-Company WorkEnergy interactieve lezing
"Jij bent de enige spreker/trainer die na afloop is geknuffeld en applaus kreeg en zoveel bij mensen teweeg heeft gebracht," zei de arbo adviseur, terwijl hij mij ook een big hug gaf. Jij brengt echt energie, gevoel, rust en ruimte en zet mensen aan het denken. Wat een bijzondere ervaring. Dankjewel."
De deelnemers waardeerden deze workshop met een 9,3 gemiddeld.

Anke Ferwerda, HRM manager VerzuimVitaal - Verzuimadviseur
“Gladys is zakelijk, flexibel, betrokken en kan haar grenzen bewaken. Ze is in staat mensen te motiveren en te overtuigen. Tevens is ze integer, zelfstandig, heeft een hoog werktempo en is efficiënt. Kortom van toegevoegde waarde voor de organisatie.”

mevr. A. H. uit Overloon – Personal Coaching Energie
“Ruim een uur enkele reis was voor mij steeds meer dan de moeite waard.

Gladys:
-is een energie-gever
-leert je om je eigen energie te creëren
-leert je hoe je efficiënt met je eigen energie kunt omgaan"                                             


B. van S. leidinggevende Reclassering Nederland – Coaching Werknemer Competentie-ontwikkeltraject'
Ik was onder de indruk van de kennis en ervaring van Gladys. Dit gecombineerd met een betrokken, sociale en professionele aanpak maakte dat ik enthousiast was over de inzet van Gladys. Tussendoor wordt je middels heldere rapportages geïnformeerd en waar nodig is er persoonlijk contact. Gladys wist mijn werknemer te bereiken (mentaal-emotioneel) en zorgde voor een geslaagd competentie-ontwikkeltraject.'

 

mevr. E. van de E., werknemers CWS - Burnoutherstelcoaching en Loopbaanbegeleiding
Gladys sluit goed aan bij waar de ander is en wat er in het moment nodig is. Ze is heel flexibel in haar aanpak en heeft het vermogen om de rode draad eruit te pikken op de diepste en meest wezenlijke lagen. Ze voelt aan waar het probleem in de kern over gaat, maar blijft in de coachende rol waarbij ze je vermogen aanspreekt om zelf de antwoorden uit jezelf te halen. Ze stimuleert, enthousiasmeert en is betrokken en liefdevol/ met aandacht aanwezig bij wat zich aandient. Ze behoudt goed overzicht en pakt de aspecten in de volle breedte op. Schuwt het niet om de confrontatie aan te gaan, zonder de verbinding te verliezen.

Haar manier van begeleiden heeft het vertrouwen in mijn eigenheid, mijn unieke kwaliteiten versterkt. Haar aanwezigheid en het "er zijn" of begrepen worden op diepere lagen is helpend geweest in het proces zelf. Praktische (maatwerk) tips zijn van waarde geweest. Ze heeft me tevens geleerd dat ik via tekenen een waardevolle ingang tot mijn eigen intuitie heb.

Haar grootste kracht is haar sterke intuitie/ vermogen om aan te voelen wat er op de diepste laag speelt. To the point, krachtig, weet de essentie eruit te halen. Ze is een fijne, warme persoonlijkheid die steunt op de weg die de ander gaat! Ze kent zelf de processen van binnenuit en weet waar ze over praat!

 

Sanne, 38 - Burnoutherstel coaching
Een vriend van mij las een blog van jou op linkedin en via dat blog kwam hij op jouw site terecht en tipte mij omdat ik wel hulp kon gebruiken bij mijn burnout.

Ik heb bij jou geleerd geen verwachtingen te hebben, want verwachtingen staan voor teleurstellingen. Als je het resultaat en de weg ernaartoe los kunt laten, kom je tot de mooiste inzichten. Dat geldt ook voor het traject wat ik bij jou doorlopen heb. Ik heb verrassende en mooie inzichten gekregen waar ik echt wat mee kan en ik heb stappen gezet die ik zonder deze inzichten niet gezet zou hebben.

Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat, wanneer ik vasthoud aan iets wat niet past, het meer energie kost dan nodig is en wanneer je iets doet dat wel past, het je energie kan opleveren.

Jouw openheid, motivatie, directheid vond ik fijn.
Jouw manier van vragen stellen bracht nieuwe inzichten.

Daarnaast vond ik het heel sterk dat je stilte z’n werk liet doen en niet tegen mij bleef praten. Door die stilte kon het creatieproces op gang kon komen.

Deze manier van coachen raad ik iedereen aan, die meer wil dan standaard geprekken voeren. Ook zeker aan mensen die veel in hun hoofd zitten en die bereid zijn door een muur te breken en dichterbij hun gevoel te komen.


M. Janssen, 43 jaar, via werkgever aangemeld voor Burnoutherstelcoaching
Onze sessies samen heb ik als ontzettend prettig en open ervaren. Je bent een bijzondere en intense vrouw. Onze sessies hebben mij geholpen bij het vergroten van mijn zelfliefde, om vaker naar binnen te keren, zodat ik meer in contact met mezelf kom. Ik was zo geblokkeerd en wilde weer stromen en jij hebt mij daarbij geholpen door een spiegel voor te houden, door mijn kennis te vergroten en inzichten te verschaffen over de werking van de elementen en over mijn mannelijk en vrouwelijke energie. En hoe belangrijk het is dat deze in harmonie zijn.

Al tientallen jaren leef ik vanuit daadkracht en op wilskracht. Ik wist simpelweg niet anders, maar jij hebt mijn leven verrijkt met het koesteren van mijn vrouwelijke energie, mijn binnenwereld die veel te weinig aandacht kreeg, altijd maar moeten presteren, in de actiestand ipv vertragen, controle uit handen geven. Alleen tijdens strandvakanties in het buitenland kon ik mindful zijn en mezelf een beetje opladen. Wat natuurlijk totaal niet toereikend was voor het drukke leven dat ik leidde.

Zelfliefde is echt een woord dat ik was vergeten en door jou pas echt ben gaan voelen. Lief zijn voor mezelf. En doe ik dit uit zelfliefde of alleen maar om die ander te plezieren?! Ik ben een beetje geschrokken van hoe vaak ik meer energie aan anderen geef dan aan mezelf. Nu ik mij daar bewust van ben, kan ik beter voor mezelf zorgen. Mede dankzij jou ben ik yoga gaan doen en daar geniet ik nog steeds van. In bad gaan en douchen zie ik nu nog meer als een heerlijk moment voor mezelf.

Momenteel lees ik met veel plezier je boek Ik vind dat je op een hele prettige manier schrijft. To the point, liefdevol, bemoedigend, aanmoedigend, de 'we-vorm' geeft een gevoel van saamhorigheid en tegelijk deel je zoveel belangrijke inzichten, kennis, tips en oefeningen met je lezers. Ik geniet ook van elke illustratie. Prachtig!

Het is voor mij een werkboek en naslagwerk in-één.

Naast het coachingstraject beveel ik ook zeker je boek aan. Dat is zo'n mooie aanvulling tijdens en na het coachingstraject. Ik zou ze zeker combineren.

E. vader van 4 kids - Energy Coaching naar aanleiding van artikel over Relaties & Energie
"Nu ik inzie dat alle activiteiten om zelfwaardering te bevorderen als losse flodders aan elkaar hangen, ben ik in een staat van rust gekomen.
Ik voel me niet meer opvliegerig, opgejaagd of aangevallen.
Dat de sessie bij jou dit inzicht zou geven en de energieblokkade weg zou nemen, had ik nooit verwacht. Ik wil je daarvoor van harte bedanken."

Anoniem, 35 jaar - Personal- & Business Energy coaching
Via LinkedIn kwam ik Gladys voor het eerst tegen, vanwege een reactie die ze gaf op andermans post. Daarna ben ik haar gaan volgen. Door de positieve energie in haar LinkedIn posts wilde ik graag een coachingsafspraak maken. Voornamelijk om te bepalen welke kant ik op wilde met mijn eigen praktijk.

In één middag heeft het me al direct in een positieve flow gezet. Ik kon weer vooruit en voelde de energie in mijzelf. Ook zijn er verrassende dingen in gang gezet in mijn proces. Ik heb namelijk besloten te stoppen met mijn praktijk en voor een nieuw creatief pad te kiezen.

“Door de LinkedIn posts was ik een beetje bang dat je zelf veel zou praten (haha) maar dat was niet zo. Je stelde goede vragen en liet mij zelf nadenken. Tevens vond ik het tekenen heel verhelderend.”

Daarnaast liet Gladys mij de energie weer ervaren door mind en body samen te laten werken. De body part in dit geval door naar mijn lichaamshouding te kijken, deze te lezen en te verbeteren.

Ik vond het leuk en inspirerend en beveel Gladys zeker aan als coach.


Anoniem – Personal Coaching Burnout
“Gladys kan goed luisteren en registreren van jouw belemmeringen. Zonder “voor te zeggen” geeft ze je inzichten.”

 

Jooske Doormalen, 35 jaar, WO geschoold - Persoonlijke Feminine Energy Coaching
“Ik wilde de energy-workshop doen om wat meer inzicht te krijgen in mijn energie gevers en -nemers en één en ander op een rijtje zetten, nu ik mijn baan heb opgezegd om een ander carriere pad in te kunnen slaan. Uiteindelijk heb ik een privé coachingssessie gevolgd bij de TrippleShape Energy Coach.

De coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Na de sessie had ik een verhelderende kijk op waar ik nu sta en wat ik nu nodig heb.
Gladys is in haar coaching duidelijk en direct en ik kon zelf creatief bezig zijn. Ik hou daar wel van.
Daarnaast is ze rustig en doortastend. Niet veroordelend, maar wel kritisch. Ze heeft mij een verhelderende spiegel voorgehouden.
Het is fijn dat ze duidelijk goed luistert en alles wat ze hoort meteen verwerkt naar een snelle analyse, waardoor ik aan het denken wordt gezet en weer naar een volgende stap kan.

Ik vind dat iedereen soms een coach nodig heeft en verdient. Bij Gladys ben je aan het juiste adres.
Ik beveel haar zeker aan als coach. ”

Leoni Janssen, marketing- en communicatiestrateeg - Personal Coach & -Trainer
Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.

Ik vind Gladys:
- bijzonder intelligent
- intens en warm
- met ongelooflijk veel humor
- van alle markten thuis
- sterk en krachtig
- vastberaden
- zakelijk
- visionair

B. van der Does - Privé TrippleShape Teacher Training Module 3
"Wow, wat een bijzondere mooie dag. 😃 Van stress naar rust, warmte en ruimte. Met dank aan een bijzondere mooie vrouw, Gladys Daniel. Mijn dank is GROOT."

In-Company TeacherTraining BarreWorkout bij Femme Energy Amsterdam
"Lieve Gladys, Dankjewel voor de zeer inspirerende training! Ik vind het heel mooi hoe je de techniek afwisselt met het spel tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Echt uniek, vernieuwend + een must voor Feminine Barre."


Nancy Neede - Privé TeacherTraining BarreWorkout
Liefdevol, open, energie, kracht, vloeibaar, groei

Anouk Profet - deelnemer volledige Docentenopleiding BarreWorkout inclusief Persoonlijke Coaching
Gladys is een bijzondere en warme persoonlijkheid, ze ziet je en stemt af op je behoeften als cursist en persoon. Ze combineert haar kennis (...) en coachende vaardigheden tot een inspirerende cursus. Hierin beweegt ze steeds flexibel mee met de behoeften die jij als cursist op dat moment hebt.(...)

Ik raad deze opleiding zeker aan! Zowel de opleiding tot barreworkout-instructrice als een persoonlijk ontwikkeltraject. Ik heb twee van de vier modules in een privé-setting gevolgd en ik heb hiermee een combinatie ervaren van beide. Ik vond het coachende stuk van Gladys van mij als persoon in relatie tot mijn rol als docent heel fijn en heb hierdoor echt kunnen groeien."

Judith Webber - Pure Human - Training Presentatietechnieken
Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."

Helena Westerhout – Deelnemer TrippleShape lessen
“Ik vind jou een lerares zoals ik die altijd voor alles zou willen: warm, motiverend, enthousiast, grappig en serieus tegelijk. Je wilt en doet meer dan alleen een serie lessen geven; je maakt een groep van mensen, verbindt. Bij jou voel ik me veilig omdat ik jouw gedegen kennis en ervaring en totale beheersing voel. Je bent gastvrij en met je humor maak je de zwaarste momenten licht. Het mooie is dat je daarnaast ook nog diepgang hebt.....”

Linda Reindertsen – Deelnemer lessen
“Je hebt een aanstekelijke sprankeling in je ogen! Je bent energiek en danst en beweegt met passie, maar aan de andere kant straal je rust uit. Je bent professioneel en goed in je vak. Je lessen zijn echt een feestje! Je krijgt vanzelf een lach op je gezicht en die lach gaat er niet meer af. Aan het einde van een les bij jou voelde ik me herboren en ging ik met nieuwe energie en een big smile naar huis.”

Eigenaar opdrachtgever sportlessen (bodyshape, bbb ea):
In één woord: een vakvrouw!

Veerle Beelen - Deelnemer SheFlow Energy Workshop
"De combinatie van beweging met spreken/luisteren vond ik fijn en is anders dan andere coachingsworkshops die ik heb gevolgd. Heel leuk, ik had nog wel uren door kunnen gaan. Jammer dat het zo snel voorbij ging :-). Bedankt!"

Overige reacties op de SheFlow Energy Workshop:
"Ik heb een fantastische inspirerende middag gehad, je hebt me aan het denken gezet, dankjewel!"

"Yes, ik ga nog beter voor mezelf zorgen nu."

"Geweldig! Je hebt me geholpen en inzichten gegeven. Super bedankt."

"Alsof je het over mij had! Verhelderend. Dit is liefdevol naar jezelf kijken - voelen - luisteren :-)"

"Dit was een cadeau voor mezelf!"