Orde in de Chaos - review persoonlijke Energie coaching

"De Persoonlijke Energie coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Na de sessie had ik een verhelderende kijk op waar ik nu sta en wat ik nu nodig heb.
Na de coaching had ik meer rust in mijn dagelijks leven en hield ik zelfs tijd over."

Van Chaos naar Orde, van Veel naar Overzichtelijk

Soms heb je een moment in je leven dat je wat onrustig wordt. Bijvoorbeeld om dat je in-between jobs zit, in-between relaties of iets anders wilt, maar nog niet helemaal helder hebt wat, omdat je van alleen naar samen bent gegaan of omdat je voelt dat je meer energie geeft dan ontvangt of wat dan ook.
Op zo’n moment kan het heerlijk zijn om met een coach van gedachten te wisselen, te sparren of gewoon je verhaal te delen.

Leven in Flow
Hierna zullen er kwartjes gaan vallen, nieuwe inzichten en ideeën dienen zich aan en langzaam zul je merken dat de golven weer rustiger worden en je weer kunt gaan flowen, op jouw manier, op jouw pad.

Laatst kwam Jooske bij me voor een creatieve energie coachingssessie. Een sessie waarbij ze tussendoor visualiseerde wat er speelde, waar ze nu stond en waar ze naartoe wilde en waarin ze helder kreeg wat haar energielekken waren en haar energie gevers.

Als coach ben ik vooral een luisterend oor en laat ik je zelf denken, doen en ervaren. Ik geloof er namelijk in dat jij alle antwoorden al hebt en je eigen intuïtie feilloos is. Ik ben er dus om jou te helpen jezelf te helpen, naar boven te krijgen wat je al weet en wat je wilt, zodat jij orde in de chaos kan creëren.
Ik weerspiegel welke samenhang ik zie in wat je mij vertelt en soms geef ik advies vanuit wat ik energetisch doorkrijg.

Genieten van tijd voor jezelf
Jooske zit op het moment in- between-jobs en ik gaf haar als advies om dit cadeau van tijd eens uit te pakken, daadwerkelijk te ervaren en zichzelf de rust te gunnen om te bezinnen op de volgende stap, door eerst vooral in het nu te zijn, na jarenlang een enerverende baan te hebben gehad, die best wat energie had gekost. Het mooie is dat ze dit inmiddels heeft toegepast en haar dagen enorm gevuld zijn met heel veel heerlijk-niks en ze op die manier tot zichzelf komt en kan opladen voor de volgende stap in haar leven. Vaak zijn wij mensen geneigd om onze tijd vol te stoppen en van het één naar het ander te springen, zonder even adem te halen en stil te staan bij zichzelf. Dit kan verschillende oorzaken en gedachten hebben, zoals; als ik druk ben ben ik nuttig bezig, ik moet zelfvoorzienend zijn, stel dat er hierna niets komt, wat dan? Voor niets gaat de zon op etc.

Een paar maanden na de coaching heeft Jooske een nieuwe baan gevonden, via Linked. Dit bleek nog niet helemaal het meest passend. Vervolgens heeft ze via LinkedIn een nieuwe oproep geplaatst, waarin haar creativiteit al direct visueel zichtbaar was en nu zit ze helemaal op haar plek.


Hier lees je hoe Jooske de creatieve coaching heeft ervaren.

“Ik wilde de energy-workshop doen om wat meer inzicht te krijgen in mijn energie gevers en -nemers en één en ander op een rijtje zetten, nu ik mijn baan heb opgezegd om een ander carriere pad in te kunnen slaan. Uiteindelijk heb ik een privé coachingssessie gevolgd bij de TrippleShape Energy Coach.

De coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Na de sessie had ik een verhelderende kijk op waar ik nu sta en wat ik nu nodig heb.
Gladys is in haar coaching duidelijk en direct en ik kon zelf creatief bezig zijn. Ik hou daar wel van.
Daarnaast is ze rustig en doortastend. Niet veroordelend, maar wel kritisch. Ze heeft mij een verhelderende spiegel voorgehouden.
Het is fijn dat ze duidelijk goed luistert en alles wat ze hoort meteen verwerkt naar een snelle analyse, waardoor ik aan het denken wordt gezet en weer naar een volgende stap kan.

Ik vind dat iedereen soms een coach nodig heeft en verdient. Bij Gladys van TrippleShape ben je aan het juiste adres.
Ik beveel haar zeker aan als coach. ”

Jooske Doormalen, 35 jaar, Utrecht, WO geschoold

Meer reviews TrippleShape Energy Coach, Trainer & Docent

 Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject


Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.

 Helena Westerhout – Deelnemer TrippleShape lessen


“Ik vind jou een lerares zoals ik die altijd voor alles zou willen: warm, motiverend, enthousiast, grappig en serieus tegelijk. Je maakt een groep van mensen, verbindt. Bij jou voel ik me veilig omdat ik jouw gedegen kennis en ervaring en totale beheersing voel. Je bent gastvrij en met je humor maak je de zwaarste momenten licht. Het mooie is dat je daarnaast ook nog diepgang hebt.....”

Judith Webber - Pure Human- Training Presentatietechnieken

Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."

 Linda Reindertsen – Deelnemer BodyShape lessen
“Je hebt een aanstekelijke sprankeling in je ogen! Je bent energiek en danst en beweegt met passie, maar aan de andere kant straal je rust uit. Je bent professioneel en goed in je vak. Je lessen zijn echt een feestje! Je krijgt vanzelf een lach op je gezicht en die lach gaat er niet meer af. Aan het einde van een les bij jou voelde ik me herboren en ging ik met nieuwe energie en een big smile naar huis.”