"Durf je eigen weg te volgen.
Wees een leider van je eigen leven.
Het enige dat je hoeft te volgen is je innerlijke stem."
Gladys Virginia Daniel
 

Gladys Virginia Daniel

1972, born in Utrecht, Dutch-Caribean roots

Multitalentvol & Eigen-wijs

met als rode draad:
Bewegen = mensen letterlijk en figuurlijk in beweging zetten en de energie laten stromen
Creëren = energie cultiveren en aanvullen
Aanvoelen = psychic; helder horen, helder voelen, helder zien, helder weten en medium


Durf je eigen weg te volgen.
Volgers zijn er al genoeg, wees een leider van je eigen leven.
Het enige dat je hoeft te volgen is je innerlijke stem.

 

BODY

Danser, docent, opleider

Activiteiten op het gebied van Beweging, Sport en Dans

Sinds mijn 4e volg ik klassieke balletlessen.
Op mijn 18e volgde ik de vooropleiding docent klassiek ballet aan de Rotterdamse Dansacademie.

Sinds 1990 ben ik actief in de sportbranche als oa. instructeur, geven van docentopleidingen en -bijscholingen, groupfitnessmanager, personeels- en algemeen manager, eigenaresse aerobicsschool, businesscoach.
Dit alles voor docenten van sportscholen, dansscholen, diverse ziekenhuizen (Lorentz Zeist, Diac en UMC Utrecht) en de Gemeente Utrecht, afdeling Sport & Recreatie.

Pionieren met de Ballet BarreWorkout
> 2011 TrippleShape BarreWorkout (heden SheFlow) en 1e BarreWorkout opleider in Nederland en jarenlang ook de enige opleider: media. Van Groningen tot Limburg, voor dansscholen, sportscholen en universiteitssportcomplexen zijn diverse barreworkout docenten opgeleid vanuit TrippleShape.
Visionair en pionier, that's me.

Meer Flow in business- en privé leven
SheFlow lessen en workshops.
Ik wilde meer focus op de integratie van hoofd-hart-lichaam-geest-omgeving.

Opleidingen en trainingen Sport, Dans, Yoga, Pilates ea.:
> AFN, AALO en ACE specifieke aerobics- en stepsopleidingen (waarbinnen biomechanica, anatomie en fysiologie)
> Afrikaanse dans
> Pilates Debbie Jenner, Stott Pilates en Polestar Pilates ea.
> Yoga divers
> Tango, salsa, zouk, bachata
> Tai Chi en Qi Gong

Steps, Aerobics, BodyShape, BBB, Zumba, Pilates, Yoga, Latin dance, you name it... ik ben van alle markten thuis.

Vallen en opstaan leidde tot een innerlijke en uiterlijke Fusion
Mijn bewegingsreis was een ontwikkelingsreis van mannelijke energie naar vrouwelijke energie, naar harmonie. Van prestatie naar flow. Een pittige reis met vallen, opstaan, blessures, revalideren. En een reis vol mooie ontmoetingen en veel plezier.

In SheFlow komen diverse bewegingsvormen samen in zachtheid op een vloeiende manier in een body-mind-spirit FeelGood les.

MIND

Spreker & Coach Wellbeing

Activiteiten op het gebied van Gezondheid & Vitaliteit

> HBO Personeel & Arbeid als achtergrond
> sinds 2008 ervaring in de arbodienstverlening in diverse functies, waaronder Casemanager Verzuim (diverse organisaties), Trajectregisseur (voor uitkeringsgerechtigden van het UWV), Coach Wellbeing, Reïntegratie adviseur en heden Medisch Verzuimbegeleider.

Coach en Adviseur
In deze functies ben ik zowel coach als adviseur voor werknemers, leidinggevenden en directie op het vlak van vitaliteit.

Tijdens deze werkzaamheden is mijn visie over de continue wisselwerking tussen geest en lichaam nog verder versterkt. Zeker in 90% van de verzuimsituaties kun je een directe link leggen tussen iemands fysieke klachten, gebeurtenissen in diens leven en het innerlijke welbevinden.

Daarnaast werk ik als Energy Master zelfstandig als Personal Energy Coach en Businesscoach.

Mijn visie op Gezondheid
Mijn visie is dat hoofd-hart-lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat een energielek op het éne gebied zijn weerslag heeft op de andere gebieden. Daarom richt ik mij bij coaching op de wortel van het probleem, zodat je bij de kern komt en voorbij symptoombestrijding gaat.
Ik geloof in geestkracht, waardoor je zelf in staat bent om je los te maken van beperkingen, belemmeringen en etiketten en zo voluit en vrij kunt leven.

Ontdek de wonderen van het bestaan
Ik vind het belangrijk dat ieder individu het optimale uit zichzelf haalt en de balans weet te vinden tussen inspanning en ontspanning.
Het leven is namelijk niet bedoeld als een uitputtingsslag, maar om je te leren inzien hoe je je potentie volledig kunt benutten en moeiteloos kunt flowen in de stroom. Naarmate je ouder wordt zul je steeds meer ontdekken dat het draait om het proces van rups tot vlinder. Laat alles los wat je niet meer dient en het leven en je geest (en waarschijnlijk ook je lichaam) worden een stuk lichter.

SPIRIT

Psychic, Medium, Visionair, Schrijver, Illustrator, Feng Shui Adviseur

Activiteiten op het gebied van Creativiteit en Spiritualiteit

Creativiteit:
Schrijven en Tekenen

Als klein meisje wilde ik mode-ontwerpster worden om mensen uiterlijk te laten stralen en door middel van hun kleding hun innerlijk te laten weerspiegelen.

Uiteindelijk werd het een bredere richting door een 4-jarige opleiding van grafische vormgeving, reclame en visual merchandising.

De liefde voor fashion en modeillustraties is uiteindelijk getransformeerd naar de SheFlowGirls illustraties, die je terug kunt vinden in mijn boek: 'Jij bent Perfect.'
Deze illustraties hebben altijd een diepere boodschap en zijn qua stijl geïnspireerd door de Japanse manga tekeningen.

Interieur & Energie
Feng Shui: Thuiskomen bij jezelf
Daarna heb ik een opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd als specialisatie. Sinds 1999 hou ik me bezig met wonen en werken in harmonie met je omgeving: Feng Shui.
Hiervoor heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder
> Astrologie
> QiGong en de Chinese elementen
> IChing
> Klassieke Feng Shui en
> de jaaropleiding Conceptual Feng Shui.

Spiritualiteit: Psychic
Van jongs af aan voel ik de energie van mensen, ruimtes en organisaties. Alleen wat ik vanzelfsprekend vond en voelde bleek voor andere mensen veel meer tijd nodig te hebben, voordat ze het inzagen. Ook kreeg ik te horen dat ik met beide voeten op de grond moest blijven, juist van die mensen die zelf volledig het contact met hun eigen ziel kwijt waren en ongelukkig.

2 burnouts later onderdruk ik mijn intuïtie en psychic kwaliteiten niet meer, maar ben ik ze juist volop gaan ontwikkelen, oa. via de Arthur Findlay college. Zo kwam ik erachter dat sommige boodschappen rechtstreeks van overleden dierbaren kwamen van de mensen met wie ik in gesprek was.
Totaal niet freaky of zweverig, alleen maar liefdevol.

Zowel in mijn werk in de wereld van verzuim als in mijn eigen praktijk gebruik ik deze extra ontwikkelde vaardigheid en is het mijn onderscheidende kracht als adviseur en coach.

'Jij bent Perfect'
Een liefdevol kado voor jezelf
of voor een ander.