Nieuwe data volgen

Thema: Vrouwelijke energie & Intuïtief Persoonlijk Leiderschap

Boek: "Jij bent Perfect"
Locatie: Utrecht - Het Vorstelijk Complex
Tijd: 13.00 - 14.30 uur

Wil je niet wachten, huur me dan in voor jouw Event. Ik kijk ernaar uit om met je samen te werken.

Kies voor meer (zelf)vertrouwen, rust, ruimte en plezier door de inzet van jouw vrouwelijke krachtige energie

• Vertrouw op jezelf, je lichaam, je intuïtie, je leven
• Geef jezelf de ruimte
• Creëer!
• Geniet van je sensualiteit
• Je hebt altijd een keus, kies voor jezelf

Tijdens deze Energy Boost ontdek je hoe energie werkt, zodat jij jezelf niet langer hoeft uit te putten, maar je energie kunt aanvullen en laten stromen.
Women Liberation: jouw leven, jouw keuzes.

Wherever she goes she flows

#jijbentperfect #jebentperfect #jebentperfectzoalsjebent #boekgladys #vrouwelijkeontwikkeling #intuïtiefleiderschap #vrouwelijkeenergie #vrouwelijkeondernemers #vrouwenaandetop #yinyangenergie #jezelfontwikkelen #cyclusvrouw #levenscyclusvrouw #inzichtkaartenjijbentperfect #inzichtkaartenspiritueel #vrouwelijketarot #feminineawakening #feminineawakeningcards #sheflow

Women Liberation

Inleiding en Transformational Story

Energie ervaren door de zachte kracht van beweging

Verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke energie

Tools & Tips om je vrouwelijke energie te ontwikkelen

Ontdekken hoe het leven met je meewerkt

Zelfvertrouwen in je werk, eigen business en relaties

Jouw Leven, jouw Keuzes

Durf te staan voor wie je bent

Bepaal zelf hoe jij je leven wilt leiden en laat je niet beperken door je gedachten, relaties en acties. Zorg er juist voor dat jouw gedachten, relaties en acties een positieve, liefdevolle, waardevolle en respectvolle bijdrage leveren aan jouw persoonlijke groei en het kunnen, willen en durven zijn van wie jij bent.

Resultaat

Rust en Ruimte

Inspiratie om dingen anders en makkelijker te doen

Gaan staan voor wie je bent

Meer positieve aantrekkingskracht

Meer zachtheid, openheid en duidelijkheid

Luisteren naar je gevoel

Energie

Zelfvertrouwen

Uniek

"De combinatie van beweging met spreken/luisteren vond ik fijn en is anders dan andere coachingsworkshops die ik heb gevolgd. Heel leuk, ik had nog wel uren door kunnen gaan. Jammer dat het zo snel voorbij ging :-). Bedankt!" Veerle B., 28 jaar

Inspirerend

"Ik heb een fantastische inspirerende middag gehad, je hebt me aan het denken gezet, dankjewel!"
"Yes, ik ga nog beter voor mezelf zorgen nu."
"Geweldig! Je hebt me geholpen en inzichten gegeven. Super bedankt."
"Dit was een cadeau voor mezelf!"

Verlossend

"Verlossend. Heel bijzonder om dit mee te maken. Echt een aanrader voor juist al die vrouwen die zeggen 'nee, dat is niets voor mij.' Dit raakt de kern." Nanske van Campen, 38 jaar uit Utrecht

"Verdiepend & versterkend. Ik kom nog een keer meedoen." M.R. , 42 jaar uit Baarn

Energiek

"Energiek met een uitroepteken."

"Alsof je het over mij had!
Verhelderend. Dit is liefdevol naar jezelf kijken - voelen - luisteren :-)" M. 50+

"Ontwapenend, stromend. En dat in zo'n korte tijd. Alles mag er zijn." K.W., 39 jaar uit Utrecht

Review In-Company FNV

Simon Peijnenborgh, adviseur Arbo FNV
"Jij bent de enige spreker/trainer die na afloop hugs en applaus kreeg en zoveel bij mensen teweeg heeft gebracht," zei de arbo adviseur, terwijl hij mij ook een big hug gaf. De deelnemers waardeerden deze workshop met een 9,3 gemiddeld. De hoogste waardering van alle workshops deze dag.
"Jij brengt echt energie, gevoel, rust en ruimte en zet mensen aan het denken. Wat een bijzondere ervaring. Dankjewel."

Energiek
Informatief
Afwisselend
Vernieuwend
Warm
Stof tot nadenken

"Kan ik dit iedere week volgen?"

een greep uit de overige reacties

Door Wie

Hi, ik ben Gladys en verzorg deze Feminine Boost, vanuit mijn eigen levenservaring en jarenlange werkervaring bij diverse arbodiensten op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Als single businessmom ben ik mezelf 2x gigantisch voorbij gelopen vanuit wilskracht en mannelijke energie en zo 2x in een burnout gekomen. Zelf noem ik dit liever een spiritueel ontwikkelingsproces. Rockbottom (her)ontdekte ik de kracht van:

Vrouwelijke energie en het verschil met

Mannelijke energie

Creatie & Spiritualiteit

Het verschil tussen geestkracht en wilskracht

Oosterse Geneeskunde

Ik leerde om de mannelijke en vrouwelijke energie in mezelf in balans te brengen en om vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen te leven.

Ik zag in dat ik mijn visionaire, intuïtieve en sensitieve kwaliteiten (waarmee ik ook de BarreWorkout in Nederland als eerste officieel op de kaart zette), juist mijn grootste krachten waren, die nog verder ontwikkeld konden worden.

Back to how I started this life
Het was ook tijd om terug te gaan naar de activiteiten waar ik het meeste plezier in had als kind, zoals creativiteit, styling en design. Een burnout is een cadeau van je leven om je weer op het voor jou bestemde pad te brengen.

Het is mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen over de wereld in alle leeftijden te laten inzien dat ze van onschatbare waarde zijn en te begeleiden om in zichzelf te gaan geloven, in hun leven en in het universum.

'Ik geloof erin dat als je mensen de ruimte geeft om hun talenten en gifts te ontwikkelen en deze te laten zien, dat ze gaan shinen. Bright like a diamond. Hiermee kunnen ze anderen inspireren, kunnen we samen gaan creëren en dan... magic will happen.'


Wanneer & Hoe laat

Kijk in de Agenda of er een nieuwe SheFlow Energy workshop staat gepland of

Nodig mij uit

Inderdaad, waarom wachten op een nieuwe planning? Nodig mij uit om jou en je vriendin(nen), collega's of bekenden deze workshop te geven. Dan prikken we een datum op korte termijn.

mail je verzoek naar info@sheflow.nl
of stuur me een bericht via LinkedIn

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden zodra de nieuwe datum bekend is.

Waar

Het Vorstelijk Complex
Ingang zijde Prinses Beatrixschool
(1e gang links is de danszaal)
Prinses Beatrixlaan 2
Utrecht (Zuilen)
Gratis Parkeren

*Locatiewijziging onder voorbehoudPrijs Particulieren

Zie tarieven


Zakelijk tarief

Wil je deze workshop als organisatie bij jouw organisatie laten plaatsvinden, mail dan naar info@sheflow.nl voor het opvragen van een offerte.

Dit trek je aan

Dit is een mix van een lezing en een workshop.

Trek daarom je comfortabele workout kleding aan, waarin je makkelijk kunt bewegen. Je werkt op blote voeten of sokken. Denk ook aan een warme trui/vest voor de momenten dat je fysiek minder actief bent.

Vrouwelijke Energie is upcoming and ongoing

#sheflow #feminineboost #vrouwelijke energie #energievrouw #vrouwenenergie #vrouwencoach #energyboost #houdenvanjezelf #burnoutvrouwen #burnoutvrouw #vrouwzijn #vrouwengezondheid #burnoutenergie #burnoutherstel #burnoutheling #vrouwenkracht #krachtvrouw #krachtige vrouw #zachte kracht #zachtekracht #yinenergie

Je kunt er niet meer omheen, sinds 2012 maakt de opkomst van vrouwelijke energie een enorme groei door. Logisch, want deze energie is te lang onderdrukt. Het is tijd voor verandering.

Burnoutherstel door Vrouwelijke Energie

#sheflow #feminineboost #vrouwelijke energie #energievrouw #vrouwenenergie #vrouwencoach #energyboost #houdenvanjezelf #burnoutvrouwen #burnoutvrouw #vrouwzijn #vrouwengezondheid #burnoutenergie #burnoutherstel #burnoutheling #vrouwenkracht #krachtvrouw #krachtigevrouw #zachtekracht #yinenergie

Wanneer je weet dat een burnout ontstaat door teveel van jezelf te moeten in plaats van te willen, door continu te geven in plaats van te ontvangen, door te pushen in plaats van te flowen, door steeds naar buiten te richten in plaats van naar binnen te keren, door te rushen in plaats van te pauzeren, weet je dus ook dat het antwoord ligt in het omkeren in deze manier van zijn, denken, doen en voelen. In het omarmen van je vrouwelijke (yin) energie kan de sleutel liggen tot het omkeren van uitputtend gedrag.

Reviews over de Spreker/Trainer

Simon Peijnenborgh, adviseur Arbo FNV - In-Company WorkEnergy interactieve lezing:


"Jij bent de enige spreker/trainer die na afloop is geknuffeld en applaus kreeg en zoveel bij mensen teweeg heeft gebracht," zei de arbo adviseur, terwijl hij mij ook een big hug gaf. De deelnemers waardeerden deze workshop met een 9,3 gemiddeld.
"Jij brengt echt energie, gevoel, rust en ruimte en zet mensen aan het denken. Wat een bijzondere ervaring. Dankjewel."

A. H. uit Overloon – Personal Energy Coaching  


“Ruim een uur enkele reis was voor mij steeds meer dan de moeite waard. Gladys:
- is een energie-gever
- leert je om je eigen energie te creëren
- leert je hoe je efficiënt met je eigen energie kunt omgaan"

Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject


Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.


Jooske Doormalen, 35 jaar - Persoonlijke Vrouwen Coaching


“Ik wilde de energy-workshop doen om wat meer inzicht te krijgen in mijn energie gevers en -nemers en één en ander op een rijtje zetten, nu ik mijn baan heb opgezegd om een ander carriere pad in te kunnen slaan. Uiteindelijk heb ik een privé coachingssessie gevolgd bij de TrippleShape Energy Coach.

De coaching voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Na de sessie had ik een verhelderende kijk op waar ik nu sta en wat ik nu nodig heb.
Gladys is in haar coaching duidelijk en direct en ik kon zelf creatief bezig zijn. Ik hou daar wel van.
Daarnaast is ze rustig en doortastend. Niet veroordelend, maar wel kritisch. Ze heeft mij een verhelderende spiegel voorgehouden.
Het is fijn dat ze duidelijk goed luistert en alles wat ze hoort meteen verwerkt naar een snelle analyse, waardoor ik aan het denken wordt gezet en weer naar een volgende stap kan.

Ik vind dat iedereen soms een coach nodig heeft en verdient. Bij Gladys van TrippleShape ben je aan het juiste adres.
Ik beveel haar zeker aan als coach. ”


Helena Westerhout – Deelnemer lessen


“Ik vind jou een lerares zoals ik die altijd voor alles zou willen: warm, motiverend, enthousiast, grappig en serieus tegelijk. Je maakt een groep van mensen, verbindt. Bij jou voel ik me veilig omdat ik jouw gedegen kennis en ervaring en totale beheersing voel. Je bent gastvrij en met je humor maak je de zwaarste momenten licht. Het mooie is dat je daarnaast ook nog diepgang hebt.....”

Judith Webber -

- Training Presentatietechnieken

Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."

Feminine Awakening Illustraties in 'Jij bent Perfect'

Sinds een aantal jaren teken ik de Feminine Awakening illustraties alias de SheFlowGirls. Naar aanleiding van vele verzoeken komt er binnenkort een oracle carddeck uit met deze illustraties en bijbehorend boek. In het boek neem ik je mee naar alle gebieden waar jij als vrouw jezelf kunt ontwikkelen tijdens je levensreis van Maiden-Mother-Crone.