Women Liberation

22 Juni 2019

Stop blaming your ex of wie dan ook en stop met jezelf te verschuilen achter labels. Narcist / geen narcist, AD(H)D of niet, er is maar 1 ding waar het om draait en dat is jezelf alle liefdevolle en krachtige energie geven. Een ex is een ex, met een reden, los van een label. En een vrouw die niet voldoende van zichzelf houdt en zichzelf niet het allerbeste gunt, is een vrouw die niet voldoende van zichzelf houdt en zichzelf niet het beste gunt, wederom los van een label. Laten we als vrouwen eens echt op gaan staan in onze grootsheid en stoppen met die labels en vingerwijzen. Zie het gedrag van een ander als een reactie op hoe we onszelf gedragen en als reactie vanuit de pijn die de ander heeft. Zolang je het onwenselijke gedrag van een ander accepteert geef je jouw eigen ruimte weg. Alleen jij kunt dat veranderen. Een label op een man plakken verandert daar niets aan.

We zijn een voorbeeld voor de volgende generatie en die zijn niet gebaat bij vrouwen die zichzelf klein houden en zichzelf niet op nr. 1 zetten.

Zodra jij voor jezelf gaat staan heeft je ex (of wie dan ook) geen poot meer om op te staan. Ha, ha, leuke woordspeling, letterlijk en figuurlijk, heeft hij dan geen speelbal meer. Let bygones be bygones.

Al die energie die continu naar exen, anderen en labels gaat. Mijn hemel. Wat een attention voor die mannen en andere anderen steeds. Je kan er miljoenen mee verdienen. Wat zeg ik, miljarden. Biljonair.

Stel je eens voor dat iedere vrouw zichzelf nu direct de aandacht geeft die wordt weggegeven aan al die mannen- en kinderlabels, wow, wat een energie zouden we dan met z'n allen hebben en overhouden.

Than we can change the world.

Mooie Vrouw, keer naar binnen. Het leven is nu. Ga dealen met alle pijnissues die er (nog) zijn en gun jezelf respect, waardering, liefde en sparkles.
En iedere keer wanneer iets of iemand niet in die categorie valt, ga je naar jezelf kijken hoe je dit kunt changen.
Je hebt altijd, altijd, een keus. Een keus t.a.v. alles, je labelkeus, je gedrag, de mensen met wie je omgaat, je acties etc. En het mooie is dat je iedere seconde opnieuw kunt kiezen.

🌟

Kies je voor angst of voor liefde?

Kies je voor pijn of plezier?

Kies je voor opbouw of destroying?

Kies je voor misery of mystery?

Kies je ervoor jezelf klein te houden of in je eigen grootsheid te stappen?

🌟

Je kunt er dus ook iedere keer voor kiezen om de mannen die jij labelt geen aandacht te geven op een voor hen voedende en voor jou leegzuigende manier. Iedere keer wanneer je over hem (en alle anderen die jij macht geeft) praat, denkt en schrijft krijgt hij de aandacht.
Shift your mind and your attention.

Ook jij bent hier dit korte moment op aarde om je eigen grootsheid in te zien. Ja, door de shit.
Bedank deze man voor zijn prachtige spiegel, die hij net zolang zal voorhouden totdat jij het hebt geleerd. Zo niet gaat hij door of ontmoet je een ander soortgelijk persoon. Nee, dat is geen loser, narcist of pester of whatever, maar jouw leermeester, totdat jij zegt..... tot hier en niet verder. Ik neem mijn ruimte in.

Het is een spel. Dan is het Game Over.

Als alle vrouwen dit doen, gaat er ook iets veranderen bij mannen. Zie en richt je blik op de mooie mannen die al werken met hun eigen issues en zichzelf durven te openen, zoals jij nu ook in jouw transformatie proces zit.

You can do it! Je bent een prachtige vrouw, ga daarvoor staan. 💖🌟
Het is een keus.

With love & light,
Gladys
www.sheflow.nl

Burnout, zorg beter voor jezelf

Burnout? Depressief? Chronisch moe?
Waarschijnlijk leef je nu continu vanuit je hoofd in plaats vanuit je gevoel.

Inmiddels geeft je lichaam duidelijk aan dat je in .....

Kies voor jezelf vanuit Liefde


Waarop baseer jij je keuzes? Op Angst of Liefde, op Ego of Spirit?

Angst verlamt je en trekt je naar binnen. Liefde brengt je naar buiten, zorgt voor verbinding, vrijheid en een leven mogelijkheden.

Ego houdt zich bezig met de buitenwereld en ...

Yin Yoga, maak ruimte in jezelf

Wanneer je gestressed bent en je opgejaagd voelt, wordt je door Yin yoga weer bij je centrum gebracht, terwijl je beweegt in alle rust.

Ook wanneer je zo uitgeput bent, dat je geen focus meer hebt en de kracht in je lichaam hebt verloren is yin yoga ideaal. Je hoeft namelijk niet de hele tijd op je ...

Gezond door Knuffels

Knuffels geven warmte, liefde en aandacht.
Dat is wat ieder mens nodig heeft, jong en oud.
Net zoals positieve, liefdevolle en opbouwende reacties en relaties.
Een tekort aan dit alles, kan ervoor zorgen dat je letterlijk afstompt..... koud wordt en ...

Reviews TrippleShape Energy Coach, Trainer & Docent

 Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject


Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.

 Helena Westerhout – Deelnemer TrippleShape lessen


“Ik vind jou een lerares zoals ik die altijd voor alles zou willen: warm, motiverend, enthousiast, grappig en serieus tegelijk. Je maakt een groep van mensen, verbindt. Bij jou voel ik me veilig omdat ik jouw gedegen kennis en ervaring en totale beheersing voel. Je bent gastvrij en met je humor maak je de zwaarste momenten licht. Het mooie is dat je daarnaast ook nog diepgang hebt.....”

Judith Webber - Pure Human- Training Presentatietechnieken

Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."

 Linda Reindertsen – Deelnemer BodyShape lessen
“Je hebt een aanstekelijke sprankeling in je ogen! Je bent energiek en danst en beweegt met passie, maar aan de andere kant straal je rust uit. Je bent professioneel en goed in je vak. Je lessen zijn echt een feestje! Je krijgt vanzelf een lach op je gezicht en die lach gaat er niet meer af. Aan het einde van een les bij jou voelde ik me herboren en ging ik met nieuwe energie en een big smile naar huis.”