Relaties als Spiegel =Een middel voor zelfheling en zelfontwikkeling

Laatst zei iemand tegen me: "Waarom val ik toch altijd op mannen van type x?"
Toevallig had ik onlangs zelf wat leuke relationele spiegel momenten ervaren, dus het antwoord op haar vraag was mij helder.

Iedere relatie is een spiegel van jezelf. Of dat nu een relatie is met een vriend, vriendin, collega, je kind of je ouders etc.
Zij reflecteren allemaal jouw mooie en jouw pijnpunten, met als doel dat je ervan kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen.
Dat kan in een liefdesrelatie betekenen dat je bepaalde eigenschappen in die ander ziet, bijvoorbeeld zelfverzekerd en krachtig, die je enorm aantrekken, omdat je die eigenschappen in jezelf mag ontwikkelen.
Het kan ook zijn dat je juist iets ziet in die ander dat je al direct herkent. Iemand is bijvoorbeeld heel lief voor je en respectvol en laat zien dat jijzelf ook die zachtheid hebt.

Soms kun je ook iets in your face krijgen. Stel je bent zelf wat terughoudend en durft je niet helemaal open te stellen in een relatie, dan kan het zijn dat je (potentiële) partner hetzelfde gedrag vertoont, waaraan jij je misschien ergert of verbaasd over bent, terwijl hij exact hetzelfde doet als jij.
Wees je er ook van bewust dat je steeds dezelfde types zult aantrekken, totdat je het patroon gaat ontdekken en iets in je eigen gedrag gaat veranderen.

Een relatie, met wie dan ook, is een uitwisseling van energieën.
Durf te voelen of je je echt prettig voelt bij iemand. Zo ja, durf jezelf te laten zien. Op die manier kun je de relationele energie frequentie verhogen en geef je een ander ook de ruimte om zijn of haar mooie zelf in alle kwetsbaarheid te tonen.

Mail naar info@trippleshape.nl voor het maken van een coachingsafspraak.
Dan kunnen we samen kijken naar jouw patronen en hoe je die kunt doorbreken om op een eenhoger energie niveau te komen.

www.trippleshape.nl
Jouw persoonlijke Energie Coach
Waar hoofd en hart samenkomen, zodat je volledig jezelf kunt zijn!


Reviews TrippleShape Energy Coach, Trainer & Docent

 Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject
Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.

 Helena Westerhout – Deelnemer lessen
“Ik vind jou een lerares zoals ik die altijd voor alles zou willen: warm, motiverend, enthousiast, grappig en serieus tegelijk. Je maakt een groep van mensen, verbindt. Bij jou voel ik me veilig omdat ik jouw gedegen kennis en ervaring en totale beheersing voel. Je bent gastvrij en met je humor maak je de zwaarste momenten licht. Het mooie is dat je daarnaast ook nog diepgang hebt.....”


  Judith Webber - Pure Human- Training Presentatietechnieken
Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."

 B. van S. leidinggevende - Reclassering Nederland – Coaching Competentie-ontwikkeltraject
'Ik was onder de indruk van de kennis en ervaring van Gladys. Dit gecombineerd met een betrokken, sociale en professionele aanpak maakte dat ik enthousiast was over haar inzet. Gladys wist mijn werknemer te bereiken (mentaal-emotioneel) en zorgde voor een geslaagd competentie-ontwikkeltraject.'