Durf vrouwelijk te zijn!
Omarm je vrouwelijke energie en het leven wordt zoveel leuker.

De wereld gaat snel, te snel voor veel mensen. We rennen en vliegen onszelf voorbij. We vergeten waar we zelf behoefte aan hebben en chronische vermoeidheid, overspannenheid of zelfs een burnout liggen op de loer.
Vandaag de dag word je de hele dag door geprikkeld, met name door de digitale ontwikkeling en social media.
Je hoofd, je hart, je geest, je lichaam, je huis of je omgeving/relaties raken overbelast. Je gaat over je grenzen, omdat je teveel bezig bent wat je 'moet' in plaats van met wat je voelt en wat je 'wilt.' Hoe ga je hier als vrouw mee om?

Daarbij is er in de afgelopen jaren van vrouwen steeds meer gevraagd, maar nog steeds niet veel uit handen genomen. Als vrouw wordt er vaak van je verwacht je eigen broek op te houden, zelfstandig te zijn, hoog opgeleid, mooi/goed verzorgd, sociaal, maar ook de huishoudelijke taken komen nog steeds op je bord, evenals de zorgtaken. De maatschappij is hierin ook tegenstrijdig, want waar voor verdeling van de zorg wordt gepleit, hebben mannen bijvoorbeeld slechts 2 dagen vaderverlof. Dat is nou niet bepaald een zorgverdelende start van je nieuwe gezin, om maar 1 ongelijkheid aan te stippen.

Enerzijds lijken de grenzen tussen mannen en vrouwen te vervagen, anderzijds geldt voor de grootste groep dat wij hier evolutionair gezien nog niet zijn. Daarnaast is de wereld steeds mannelijker geworden en we women have to fit in.
Zo werkt het niet. Mannen en vrouwen zitten in de basis nog steeds anders in elkaar, zowel fysiek als geestelijk, uitzonderingen daar gelaten.
Waar mannen van nature een knop kunnen uitzetten en zichzelf ongestoord languit op de bank neerleggen (waar wij ons dan weer aan irriteren ;-)), blijven wij vrouwen maar doorrazen.
Waar mannen van nature actie gericht zijn, wordt er van vrouwen verwacht zich ook zo te gedragen. Echter wanneer je niet weet wanneer je op de rem moet trappen, kan het zijn dat je benen doordraaien, terwijl je fiets allang vertrokken is.
Waar het voor mannen toch gewoner is om regelmatig met verschillende vrouwen het bed in te duiken en seks als een basisbehoefte zien, zijn er vrouwen die nog steeds moeite hebben om hun seksualiteit te omarmen of slaan hierin door naar de andere kant waarbij ze hun energie steeds weggeven.

In de opvoeding worden vrouwen vaak geleerd wat ‘gepast’ en ‘ongepast’ gedrag is, whatever that may be, en om binnen de hokjes te kleuren. Jaren later kom je er dan achter dat de normen en waarden die je van huis uit hebt meegekregen niet allemaal de normen en waarden zijn die nu nog bij jou passen. Daarbij draag je als vrouw ook vaak nog de energetische genen van je vrouwelijke voorouders met je mee, wat niet altijd wenselijk is. Kijk maar eens naar patronen die zich generaties lang herhalen. Misschien is het wel aan jou om dat patroon te doorbreken. Wanneer je dan vervolgens je eigen ruimte nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen vanuit jouw eigen ideeën, zal je hierin zeker weerstand ondervinden van je omgeving en is het een uitdaging om je staande te houden, waardoor je wellicht weer denkt dat je niet goed genoeg bent.

De meeste vrouwen hebben niet geleerd om emotioneel en spiritueel voor zichzelf te zorgen en weten niet hoe ze hun vrouwenenergie kunnen aanwenden voor meer rust, gemak, plezier en het stellen van grenzen. Het is de hoogste tijd om daarin verandering te brengen, zodat je beter in je vel komt te zitten.

Door ervaring en kennis op alle bovenstaande gebieden, kan ik je bij TrippleShape helpen om betere keuzes te maken voor jezelf, zodat je met meer energie en plezier kunt leven en datgene te doen waarvoor je gemaakt bent.

Daarom nodig ik je uit om te durven zijn wie je bent.
Wil je ook meer energie en je vrouwelijkheid positief aanwenden?
Maak dan direct een coachingsafspraak via info@trippleshape.nl

We love to see you at TrippleShape!

www.trippleshape.nl 

Durf jezelf te zijn!
• Persoonlijke Energie Coaching
• BarreWorkout Nederland
• Chi Flow workout
• Energieke Interieur Styling


TrippleShape combineert verschillende diensten die ervoor zorgen dat jij leert om energie over te houden.

We laten je bewegen:
•BarreWorkout en Chi Flow workout
http://trippleshape.nl/barreworkout

We helpen je om jezelf te durven zijn, te voelen en te laten zien:
•Persoonlijke Energie Coaching
http://trippleshape.nl/energie-coach

En we helpen je om van je huis een thuis te maken
•Energieke Interieur Styling
http://trippleshape.nl/home-energy

TrippleShape is er voor jou!

Reviews TrippleShape Energy Coach, Trainer & Docent

 Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject
Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.


 Helena Westerhout – Deelnemer TrippleShape lessen
“Ik vind jou een lerares zoals ik die altijd voor alles zou willen: warm, motiverend, enthousiast, grappig en serieus tegelijk. Je maakt een groep van mensen, verbindt. Bij jou voel ik me veilig omdat ik jouw gedegen kennis en ervaring en totale beheersing voel. Je bent gastvrij en met je humor maak je de zwaarste momenten licht. Het mooie is dat je daarnaast ook nog diepgang hebt.....”


  Judith Webber - Pure Human- Training Presentatietechnieken
Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."

 Linda Reindertsen – Deelnemer BodyShape lessen
“Je hebt een aanstekelijke sprankeling in je ogen! Je bent energiek en danst en beweegt met passie, maar aan de andere kant straal je rust uit. Je bent professioneel en goed in je vak. Je lessen zijn echt een feestje! Je krijgt vanzelf een lach op je gezicht en die lach gaat er niet meer af. Aan het einde van een les bij jou voelde ik me herboren en ging ik met nieuwe energie en een big smile naar huis.”