Gezond door Liefde, Warmte, Knuffels & Keuzes maken

Knuffels geven warmte, liefde en aandacht.
Dat is wat ieder mens nodig heeft, jong en oud.
Net zoals positieve, liefdevolle en opbouwende reacties en relaties.
Een tekort aan dit alles, kan ervoor zorgen dat je letterlijk afstompt..... koud wordt en het koud krijgt.
Fysiek en emotioneel koud. Het gevoel alsof je in de kou staat, in de kou wordt gelaten.
Teveel emotionele kou, bijvoorbeeld door een gebrek aan liefde, warmte en positiviteit in de kindertijd kan bij je doorwerken als volwassene en ervoor zorgen dat je koude ziektes krijgt.

Je weet bijvoorbeeld niet hoe je jezelf nog letterlijk ergens voor warm kunt laten draaien, wordt lusteloos en moedeloos, omdat je je eigen spirit niet kunt voeden en je eigen waarde niet meer inziet. Dit kan zich vertalen naar een depressie. Anti-depressiva zit dus niet in een potje, maar in jezelf.

Het is belangrijk als ouders om je kinderen warmte en liefdevolle aandacht te geven èn een eigen stem, door naar ze te luiteren. Dingen afdoen met 'jij bent nog te klein, om daar iets van af te weten' of 'doe maar wat ik zeg' op een kleinerende manier is funest voor het leren geloven in jezelf.
Klein en jong heeft niets te maken met wijs en zielenleeftijd. Jouw kind is met een reden bij jou en heeft je iets te leren.

Eenmaal volwassen kunnen we inzien welke warme en koude gevoelens er zijn en zelf kiezen waar we de voorkeur aan geven en wat we toestaan in ons leven, hoofd, hart, lichaam en geest.

•Warme gevoelens/emoties zijn:
Vreugde
Liefde / compassie

•Koude gevoelens/emoties zijn:
Irritatie / boosheid
Onzekerheid / angst
Onmacht
Afkeer

Ook door liefdevolle aanraking, knuffels, massages en seks kun je je temperatuur omhoog brengen.
Wanneer je je eigen warmte opvoert, ben je in staat om ook meer warmte te geven.

Heb je geen warmtebronnen in je omgeving?
Denk eens aan ayurvedische massages, thaise yoga massages, shiatsu of bindweefselmassage, open haard en de zon om de kou uit je systeem te krijgen.

En zit je in een relatie, omgeving of werksituatie waarvan je geen warmte krijgt, vraag je af wat je eigen aandeel is, of je dit nog wilt en maak keuzes voor jezelf. Die vrijheid heb je altijd en overal.

Kies voor warmte! Kies voor gezondheid. 

Dikke knuffel!

➡Wil je leren hoe je jezelf een warmte boost kunt geven, waardoor je energie gaat stromen en je optimaal jezelf kunt zijn, mail dan naar info@trippleshape.nl voor het maken van een coachingsafspraak.


We love to see you at TrippleShape!

TrippleShape combineert verschillende diensten die ervoor zorgen dat jij leert om energie te creëren.

We laten je bewegen:
•BarreWorkout en Chi Flow workout

We helpen je om jezelf te durven zijn, te voelen en te laten zien:
•Persoonlijke Energie Coaching

En we helpen je om van je huis een thuis te maken
•Energieke Interieur Styling

TrippleShape is er voor jou!

Reviews TrippleShape Energy Coach, Trainer & Docent

 Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject
Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.


 Helena Westerhout – Deelnemer TrippleShape lessen
“Ik vind jou een lerares zoals ik die altijd voor alles zou willen: warm, motiverend, enthousiast, grappig en serieus tegelijk. Je maakt een groep van mensen, verbindt. Bij jou voel ik me veilig omdat ik jouw gedegen kennis en ervaring en totale beheersing voel. Je bent gastvrij en met je humor maak je de zwaarste momenten licht. Het mooie is dat je daarnaast ook nog diepgang hebt.....”


  Judith Webber - Pure Human- Training Presentatietechnieken
Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."

 Linda Reindertsen – Deelnemer BodyShape lessen
“Je hebt een aanstekelijke sprankeling in je ogen! Je bent energiek en danst en beweegt met passie, maar aan de andere kant straal je rust uit. Je bent professioneel en goed in je vak. Je lessen zijn echt een feestje! Je krijgt vanzelf een lach op je gezicht en die lach gaat er niet meer af. Aan het einde van een les bij jou voelde ik me herboren en ging ik met nieuwe energie en een big smile naar huis.”