Energie Coaching- Durf weer te voelen

Voor particulieren en voor organisaties (werknemerscoaching)
De wereld gaat snel, te snel voor veel mensen. We rennen en vliegen onszelf voorbij. We vergeten waar we zelf behoefte aan hebben en chronische vermoeidheid, overspannenheid of zelfs een burnout liggen op de loer.
Je hoofd, je hart, je geest, je lichaam, je huis of je omgeving/relaties raken overbelast. Je gaat over je grenzen, omdat je teveel bezig bent wat je 'moet' in plaats van met wat je 'wilt.'
Daarbij wordt er van vrouwen steeds meer gevraagd, maar nog steeds niet veel uit handen genomen. Als vrouw wordt er vaak van je verwacht je eigen broek op te houden, zelfstandig te zijn, hoog opgeleid, mooi/goed verzorgd, sociaal, maar ook de huishoudelijke taken komen nog steeds op je bord, evenals de zorgtaken. De meeste vrouwen hebben daarentegen niet geleerd om emotioneel en spiritueel voor zichzelf te zorgen en weten niet hoe ze hun vrouwelijke energie gezond kunnen aanwenden voor meer rust, gemak en het stellen van grenzen. Het is de hoogste tijd om daarin verandering te brengen, zodat je beter in je vel komt te zitten.

Durf jij het aan om voor meer energie te gaan? Meer rust in je hoofd. Een opgeruimde omgeving? Wil je je weer licht voelen? Stressvrij zijn, vrij van dat opgejaagde gevoel? Durf je het aan om jezelf weer te horen, te voelen wat je nodig hebt, waar je blij van wordt, zodat je daar bewust aandacht aan kunt geven?

Een totaalconcept
SheFlow staat voor een totaalconcept op het gebied van Body-Mind-Spirit & Home Energy.
Lichaam, geest, verstand, emotie en omgeving beïnvloeden elkaar. Bij SheFlow ontdek je hoe je je energie weer of nog meer kunt laten stromen.
Je leert je gevoel serieus te nemen, zodat je vanuit daar de voor jouw juiste keuzes kunt maken en het leven makkelijker en lichter wordt.

Keuzes maken
Dit kunnen keuzes zijn op het gebied van voeding , beweging, lichaamshouding, luisteren naar je lichaam, lichaamsbewustzijn, dagindeling, mentale rust, vanuit je hoofd naar je hart , durven voelen, communicatie, relaties in het algemeen , mannelijke (yang) en vrouwelijke (yin) energie , voor jezelf kiezen, werk, evenwicht werk en privé (ook voor zelfstandig ondernemers), ontwikkelen van je talenten, spirituele en intuïtieve ontwikkeling, omgaan met je emoties en gevoelens, je ruimte innemen , jezelf durven te laten zien/expressie, presentatie .


Werkwijze

Als coach gebruik ik alle tools waarin ik mezelf tijdens mijn leven heb ontwikkeld, zowel qua kennis, levens- en werkervaring.
Deze tools worden ingezet al naar gelang wat iemand op dat moment nodig heeft. Het kan zijn dat meerdere tools, tijdens één sessie worden ingezet, of de éne keer tool x en de andere keer tool y.
Ik werk intuïtief, sensitief, creatief, spiritueel en praktisch. De tools zijn:

  • Creatieve coaching
  • Wandelcoaching
  • Yogacoaching (inclusief ademhalingsoefeningen en toepassing van tai chi elementen)
  • Houding- en bewegingscoaching (aangezien lichaam en geest één zijn en de houding van mensen al heel veel zegt over hoe iemand in het leven staat, dit kun je daarom ook omdraaien, door te zorgen dat een stabiele lichaamshouding een positieve invloed creëert op je geest)
  • Reading & Healing
  • Home Energy Coaching
  • Presentatie coaching

Alles is gericht op het vergroten van jouw Intuïtief Persoonlijk Leiderschap.


Bedrijven

SheFlow is er voor particulieren en ook voor organisaties. Bent u op zoek naar een werknemerscoach, om uw ziekteverzuim te verlagen en het beste uit uw werknemer te halen. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de arbodienstverlening vanuit een P&O achergrond. Ik ben u en uw werknemer graag van dienst op weg naar vitaliteit.

Review Energy Coaching

E. vader van 4 kids - Energy Coaching naar aanleiding van artikel dat ik had gescheven op LinkedIn over Relaties & Energie

"Nu ik inzie dat alle activiteiten om zelfwaardering te bevorderen als losse flodders aan elkaar hangen, ben ik in een staat van rust gekomen.
Ik voel me niet meer opvliegerig, opgejaagd of aangevallen.
Dat de sessie bij jou dit inzicht zou geven en de energieblokkade weg zou nemen, had ik nooit verwacht. Ik wil je daarvoor van harte bedanken.

Body & Mind

Wat er gebeurt wanneer je overbelast raakt, is dat je onbewust spanning opbouwt in je lichaam. Vaak merk je dat als eerste in je rug, je nek en je schouders.
Hoe heerlijk zou het voelen als alle druk van je schouders is, je ademhaling ontspannen en je hoofd helder.

Spirit

Kun je het je nog herinneren? Die momenten dat je even opging in de tijd, volledig ontspannen. Zo'n moment dat alles mag en niets hoeft. Zo'n moment dat je energie vrij kan stromen. Juist in die momenten van rust en ruimte ontstaan de mooiste inzichten en creaties.

Home

Een opgeruimd huis, is een opgeruimde geest.

Even eerlijk... is het een bende geworden? Weerspiegelt je huis de chaos in je hoofd, de spanning in je lichaam en de drukte in je leven? Stel je eens voor hoe het anders kan: een huis waarin alles met gemak op orde is, waar je lekker kunt relaxen en waar je je comfortabel voelt. Het is tijd voor je persoonlijke personal organizer.
Let's clear, clean, organize and style your home!

mevr. A. H. uit Overloon – Personal Coaching
“Ruim een uur enkele reis was voor mij steeds meer dan de moeite waard. Gladys:
- is een energie-gever
- leert je om je eigen energie te creëren
- leert je hoe je efficiënt met je eigen energie kunt omgaan"Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject

Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.

Judith Webber - Pure Human - Training Presentatietechnieken

Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."