juni 2022 Gladys Daniel

Art by Andrew Gonzales

Pussy Power, heel de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf

Het gebruiken van Pussy Power op een negatieve manier als wraak op mannen en het camoufleren van je eigen pijn, is geen power. Het getuigt van het feit dat je nog niet hebt geheeld wat je dient te helen en nog in een slachtofferrol blijft zitten. Bij vrouwen komt dit regelmatig voorbij en uit zich dan in kreten als 'feminine empowerment', terwijl dit geen bekrachtiging is, maar een verzwakking van je vrouwelijke energie. Het gebeurt ook wanneer vrouwen seks inzetten als straf- en beloningsmiddel in hun relatie.
Je kunt enkel andere vrouwen empoweren in hun vrouwelijke sensuele en seksuele energie als je zelf vrij bent van negatieve overtuigingen ten aanzien van mannen. Je intentie dient zuiver te zijn.

Yoni's zijn onder andere bedoeld voor het ontvangen van genot, niet voor afstraffing, wraak of verdoving.
Zoals een lingam* (linga, vajra) bedoeld voor het geven van genot, niet voor verkrachting of andere pijnlijke acties.

Yoni, je heilige ruimte

De werkelijke betekenis van het Sanskrit woord yoni is ruimte, verblijfplaats. Het omvat het hele voortplantingsstelsel van de vrouw. Het is een opening van je heilige tempel. Het is de plaats waar levensenergie kan worden opgewekt, via die weg kan worden gecreëerd en er komt nieuw leven via die weg naar buiten.

Het is niet alleen fysiek, maar ook spiritueel en belichaamt de ontvankelijke vrouwelijke Shakti (Hindu Godin) energie en laat zien hoe leven bestaat uit natuurlijke cycli.

Geduld is ook een prachtig woord dat hierbij past. En zeker voor mannen de moeite waard om zich meer in te verdiepen bij de kunst van het beminnen.

Vooral de 'snelle' types kunnen zichzelf trainen in het behouden van hun warmtegevende vuurkracht teneinde water tot het kookpunt te brengen èn daar te houden en te genieten van de multi-orgastische vrouw.

Voor het creëren van nieuw leven hebben we zowel mannelijke als vrouwelijke energie nodig

Niet gelijk, wel gelijkwaardig

Het is belangrijk om deze interactie te kennen, omdat we nooit tot gezonde relaties en verbinding kunnen komen op deze aarde als mannen en vrouwen hun innerlijke mannelijke en vrouwelijke energetische kwaliteiten onderdrukken, niet gezond inzetten en elkaar als man vrouw niet voor vol aanzien en denken dat de/het één beter is dan het andere.

Dit werkt zoals we duidelijk zien door op alle lagen in onszelf en daarmee in uiterlijke systemen waar sprake is van disbalans. En dat is op dit moment zo'n beetje in alle systemen: Gezondheidszorg, onderwijs, arbeid, financiën en.a.

Lingam in de Badavilinga Tempel in Hampi in India. Deze tempel is gewijd aan de Hindu God Lord Shiva.

Creëer eerst innerlijk evenwicht

Mannen en vrouwen hebben elkaar en zichzelf veel geweld aan gedaan.
Het is tijd voor individuen om moedig innerlijk helingswerk aan te gaan om tot evenwicht te komen.
Als je als man het vrouwelijke afwijst, wijs je een deel van jezelf af. Het is dus belangrijk om het vrouwelijke binnen en buiten jezelf te omarmen.
Als je als vrouw door bepaalde gebeurtenissen een man enkel nog als negatief onbetrouwbaar bruut wezen ziet en vanuit die pijn 'feminine empowerment' roept en je lichaam in de strijd gooit, sla je de plank mis.
Het is nodig om eerst je wonden te helen en het mannelijke in jezelf te waarderen.

Het mannelijke en vrouwelijke zijn energetisch beiden nodig voor je levensenergie. Wijs je één van beiden af, dan leef je niet volledig.

Om je sexuele creatieve energie voluit te laten stromen, zowel privé als zakelijk is het van belang de gelijkwaardigheid te zien van yin en yang kwailiteiten.

En èlkaar te empoweren.

With Love,
Gladys Daniel

www.gladysdaniel.nl
Intuïtief Persoonlijk Leiderschap

*De werkelijke betekenis van lingam is een 'onderscheidend kenmerk', symbool van de mannelijk enenergie van Shiva (Hindu God).
Gelijktijdig staat dit symbool voor de creërende energie, is het alles en niets tegelijkertijd.

Copyright Gladys Daniel, SheFlow
Wanneer je deze tekst wilt delen, vermeld dan de bron, mijn naam en een link naar deze site.


Wil je hier in real ife mee aan de slag gaan? Kom dan eens langs voor vrouwelijke energie coaching, of nodig me uit voor een feminine energy lezing.