Verassende combi


Puur Hollands


Kleurrijk & Trendy


Eenvoud


Ga voor kleur


Bloemen, bloemen en nog eens bloemen

Bloemen geven kleur, sfeer,stijl en energie aan je interieur.  Ze brengen levendigheid en dat past perfect bij onze Home Energy Interieur Styling.
Als bloemenliefhebber hou ik van veel bloemen, aparte bloemen, zomer- en kleurrijke bloemen. Het liefst wil ik mijn eigen zomerbloemenpluktuin. Nooit heb ik dat 'en nog een beetje groen blad erbij' begrepen en wanneer ik een standaard boeket krijg van mensen die op visite komen, is het eerste wat ik doe al die bladeren eruit halen. Ik wil bloemen!

Het lijkt erop alsof NL dit ook een beetje begint door te krijgen. Al had ik laatst nog een heel leuk gesprek met een bloemist, die me vertelde dat ze het zelf zo leuk vinden om losse bloemen bij elkaar te groeperen en aparte boeketten te maken, maar dat ze dit nog niet echt van de grond krijgen.

Dus bij deze een oproep: denk stijlvol, out of the box en mix en match bijzondere bloemen en stap eens af van een standaard boeket, waar meer groen blad in zit dan leuke bloemen.

Flower and Flourish!

Nog meer bloemenenergie

De natuur bedeelt ons rijkelijk met energie en inspiratie. Kijk bijvoorbeeld naar de lentebloesems die in de periode half januari - eind april/begin mei slechts 1 week bloeit . De bloesems zijn niet alleen het symbool van de terugkerende Lente, de wedergeboorte van Moeder Aarde, maar ook een prachtige weergave van vergankelijkheid en vernieuwing.

In Japan wordt deze periode gevierd met festivals genaamd Hanami Matsuri.

SakuraBananenplant & Monstera


Plantentrends 2017 - 2018

Groot, groter, groots.
Oftewel, het kan niet groot genoeg zijn.

Het mag behalve groot ook apart. Daarnaast is het in 2017 tijd voor exotische planten.  Deze planten passen perfect bij de Tropical Trend. Wat je van ver haalt is lekker. Denk aan bananenplanten en gatenplanten (Monstera/Tarovine), beiden uit Zuid-Amerika.
De gatenplant is een echte vintage plant en past in zowel retro als eclectische interieurs.

Feng Shui Bloemen en Planten

Denk je aan Feng Shui en bloemen, dan zijn pioenrozen het eerste dat bij je opkomt. De bloemen van de liefde die het altijd goed doen, met hun prachtige grote knop, heerlijke geur en zijdezachte bloemblaadjes. Deze staan prachtig in je woonkamer, slaapkamer en uiteraard in je tuin.
Een andere typische Oosterse bloem is de orchidee.
Het allerbelangrijkste volgens Feng Shui is dat je levende bloemen en planten in huis hebt en geen droogbloemen of kunstbloemen. Feng Shui staat immers voor energie en vitaliteit, iets dat dood is, brengt geen leven in je huis.

Pioenroos


Review

Marleen Broekhuizen & Michiel Piepers – coaching Home Energy Kleur & Interieur

“Je kent het misschien wel; Drukke baan, weinig thuis, zoekt rust in huis, maar chaos.  Dan besluit je ook nog samen te gaan wonen. Leuk! Maar al die spullen?!
Ik ben van nature een verzamelaar, een georganiseerde chaoot, heerlijk toch? Maar in huis is dat niet altijd even handig en met twee huishoudens naar één, wordt dat erg lastig.

Op zoek naar hulp, rust en inzicht was daar, de reddende engel,  Gladys Daniel,  voor een Home Energy Consult.
Met handige tips en handvatten als, “begin eens alleen met die kast uit te ruimen en tegen de muur te zetten” ontstond er een zucht aan energie in huis. Ook tips voor kleur en materiaal zorgde ervoor dat het huis meer rust kreeg en in balans kwam.

Door de opdrachten die we afzonderlijk van Gladys kregen, ontstond er tevens een inzicht in wat wij beide van het huis vonden en wat we nodig hadden om meer samenhang te creëren in ons huishouden.
We zijn nu een paar maanden verder en nog steeds komen er kleine dingen aan het licht die door Gladys in beweging zijn gebracht.
Zo fijn! Ik kom in rust thuis en kom tot rust thuis.

Bedankt!”