Laat je Energie stromen tijdens deze Masterclass Intuïtie, Sensuele Flow en Creatie

Waar vuur staat voor de mannelijke yang energie, staat water voor de vrouwelijke yin energie. Beiden verdienen evenveel zorg en aandacht.

Jouw basis energie
Daarnaast is het Water element extra belangrijk om aandacht te geven in deze wintertijd, een periode van introspectie. Water hoort onder andere bij de Nier Energie in Chinese Geneeskunde. Dit is de opslagplaats van je basisenergie die je hebt meegekregen bij geboorte. Energie waar je zorgvuldig mee om dient te gaan, om jezelf niet uit te putten.

Verzacht je Vrouwelijke Energie door openheid en verbinding
Sinds 2012 is er duidelijk een golf van vrouwelijke energie op de wereld aangespoeld. Lange tijd heeft de mannelijke energie op een vaak ongezonde manier geregeerd: een wereld van cijfers, meten = weten, eerst zien dan geloven, rechtlijnig denken, competitiegericht en weinig oog voor daadwerkelijk welzijn en verbinding.

Jouw vrouwelijke energie is gelijkwaardig aan je mannelijke energie
Nu is het zaak weer evenwicht te vinden en ruimte te maken voor de (her)waardering van de zachte vrouwelijke kracht in het algemeen en in jou in het bijzonder.

Vertrouw op je innerlijk weten en durf te voelen
Je hoeft niet langer je mannetje te staan of alle ballen in de lucht te houden. Je mag zijn, voelen en ervaren vanuit intrinsieke waarden in plaats van op basis van uiterlijk vertoon. Jij kan volledig vertrouwen op je innerlijke stem en vanuit intuïtie en co-creatie met de universele bron jouw vrouwelijke sensuele kracht tentoon spreiden.

Meebewegen & Stromen
Ontdek hoe je kunt meebewegen op je levenspad, zowel privé als zakelijk/eigen business (loopbaan). Herken de signalen van flow. Durf daarnaast je gevoelens te laten stromen, zodat je vrij bent van emotionele blokkades. Dans op het ritme van de maan(d) energie.

Seksuele levensenergie is je essentie
Op seksuele energie rust voor sommige mensen nog steeds een taboe. Niet zo gek, als je je ziet hoe vrouwen worden genoemd die genieten van hun seksualiteit: slet, hoer worden willekeurig naar hun hoofd geslingerd, door zowel mannen als vrouwen. Daarnaast heeft de kerk een stevige duit in het zakje gedaan ten aanzien van het beperken van seksuele vrijheid. Een goed voorbeeld is de missionarishouding, omdat andere houdingen te dierlijk zouden zijn.

Daarnaast is er nog de ongelijkheid in seksueel genot tussen mannen en vrouwen, waarbij helaas nog heel veel mannen de ego van het winnen (zo snel mogelijk een orgasme krijgen) laten prevaleren boven de kunst van het beminnen. Plus geef je als vrouw je grenzen aan, dan valt dat niet bij iedere man in goede aarde of wordt genegeerd, waardoor sommige vrouwen niet durven aan te geven, wat ze wel en niet willen.

Jouw seksuele energie is bedoeld om vrij te stromen, liefdevol, respectvol en waardevol, aangezien dit jouw essentie is. Hierdoor besta je en hierin zit je levenslust. Het is jouw drijvende kracht.

Braafheid is verleden tijd
Lief, leuk, aardig, braaf, aangepast en deugdelijk is verleden tijd. Voor wat, voor wie? Wild, ongetemd, oer en vrij, dat is wie je mag zijn. Sla je benen niet meer over elkaar, maar laat je heupen los.

Doe daarom mee aan deze unieke Masterclass waarin je jouw vrouwelijke water energie verzacht en verhoogt.

Water is helend, verzorgend en reinigend. Water is de spirituele voeding om je in onder te dompelen. Je hebt jezelf ontwikkeld in water, nu is het tijd om te stromen als water.

Masterclass Water is het vervolg van de Masterclass Aarde naar aanleiding van de enthousiaste reacties van de deelnemers
•Dit is het juiste moment
•Heeft me meer inzicht gegeven in hoe ik beter in mijn vel kan komen.
•Een compleet plaatje, niet alleen rationeel
•Wat is dit leuk zeg!
•Ik voel het, ik zak direct meer in mijn lichaam
•De tijd vloog voorbij!

•De fysieke afsluiting is echt van toegevoegde waarde.
•Ik ga door. Kan ik direct een persoonlijke coachsessie bij je inplannen?

•Laat je me weten wanneer de Masterclass Water plaatsvindt?

Wat & Hoe

Ontdek hoe je kunt openen en stromen door Inspiratie, Creatie, Inzicht, Beweging
Durf te stromen en mee te bewegen met wat er gebeurt en laat de controle los. Energie is beweging en is niet bedoeld om vast te houden.

Ontdek in deze Energy Masterclass hoe jij zacht en krachtig tegelijkertijd kunt zijn. Durf je sexuele levensenergie toe te laten door middel van creatie.

Ontdek je eigen ritme
Alles heeft een ritme. Zoals de aarde een terugkerend ritme heeft om de zon in 365,2 dagen en om zijn eigen as in 24 uur, heeft de maan een terugkerend ritme van 29,5 dagen om zijn eigen as en om de aarde. Zo heb jij ook een ritme. Wanneer je gaat leven volgens jouw ritme, kom je in je eigen natuurlijke flow, waarin je jezelf niet hoeft te forceren. Daar kun je je eigen maan(d)agenda op afstemmen.

Hoe? Door een unieke combinatie van
• bewegen
• onderzoeken
• delen (als je dat wilt)
• zijn en
• je creatieve spirit aan te spreken

Programma:
• 1e uur: inspiratie en kleur
• gevolgd door 1/2 uur beweging met o.a. elementen uit QiGong en yoga ter bevordering van een gezonde en open energiestroom.

Resultaat

• Van Pushen naar Stromen

• Van Hard naar Hart

• Van Doel naar Bedoeling

• Van Rechtlijnig naar Golvend

• Van Onzekerheid naar Innerlijk weten

• Van Bedenken naar Creëren

• Van Controle naar Overgave

• Van Gesloten naar Open

Niet alleen jij, maar ook je relatie(s) zal (zullen) profijt hebben van jouw deelname aan deze Masterclass.

Ontdek de kleuren oranje en blauw deze ronde

Jouw voorbereiding voor deze Masterclass Water

Benodigde kleur deze ronde:
Oranje, omdat deze kleur je tweede chakra versterkt. Je tweede chakra is hèt vrouwelijke chakra van intuïtie, creativiteit, sensualiteit en seksualiteit.

Dompel je ter voorbereiding onder in het element water en ontdek wat jouw relatie is met water.

Kleur
Zorg dat je iets van de thema kleur(en) aantrekt, bij de hand hebt (naast de potloden of stiften) of je met die kleur omringt.
Vanaf het moment dat je je hebt aangemeld kun je hier al mee gaan werken en voelen wat de kleur(en) van het thema met je doen.

Scroll verder naar beneden om te ontdekken wat je nog meer nodig hebt bij deze MasterClass.

Hoe stroomt het op jouw levenspad? Zakelijk (eigen business) en/of privé? Hoe ga jij om met water? Ben je het type 'pootje-baden' of duik je liever spontaan het diepe in? Is jouw water warm en vloeiend of koud en vast als een ijskoningin en heb je warmte nodig om te ontdooien?

Bewegen

Beweging is essentieel voor je energie. Daarom kom je iedere Masterclass ook fysiek in beweging. De bewegingen zijn een fusion van yoga, qigong, ballet, dans en pilates. Waar het accent op ligt verschilt per Masterclass.

Wat heb je iedere Masterclass nodig:

• een uitgeruste zelf
• een open mind
• een (yoga)mat
• drinken bij de hand
• pen en papier/notitieboekje (wat te denken van je eigen Energy Book)
• potloden of stiften in de kleuren van de regenboog: rood, oranje, geel, groen, lichtblauw, donkerblauw en paars + zwart, wit, grijs. Als je zilver en goud in huis hebt, hou deze dan ook bij de hand.
• zorg dat je ongestoord en met volledige aandacht aanwezig kunt zijn. Dit is jouw Quality-Me-Time.

Het kan zijn dat je tijdens de workshop bepaalde delen van je huis of kledingkast gaat verkennen.

Wat trek je aan:
! Yoga of sport outfit

Extra: zorg dat je 1 of 2 grote kussens bij de hand hebt. Heb je een bank met losse kussens? Perfect, dan haal je daar een kussen weg. Het kan ook een hoofdkussen zijn als je die op je yoga mat wilt leggen.

Kleur in je leven

Zonder licht geen kleur in je leven. Daarom ga je ook creatief aan de slag. Kijk bij voorbereidingen van de Masterclass welke kleuren de boventoon voeren.

Uniek

Door de combinatie van spreken/luisteren, creativiteit én beweging.

Inspirerend

Je wordt aan het denken gezet, ontvangt nieuwe inzichten en ontdekt de samenhang van alles in het leven. Hieronder valt ook de samenhang tussen jouw hoofd, hart, lichaam en ziel.

Krachtig

Verdiepend, versterkend en verhelderend. Je gaat aan de slag met je kern.

Energiek

Je verwijdert energieblokkades, waardoor je direct voelt dat je weer / nog meer gaat stromen.

Deze Masterclass wordt gegeven door Gladys Daniel

De Energy Masterclasses zijn een vervolg op de SheFlow workshops.
Daarnaast zijn ze een aanloop naar en sluiten ze perfect aan bij het aankomende boek en de door haar geïllustreerde carddeck over De zachte Kracht van Vrouwelijke Energie.

Tijdens de Masterclasses zullen de inzichtkaarten dan ook ondersteunend aan bod komen.

Voor deze Masterclass Water zijn de volgende kaarten getrokken:

Jouw levenspad loopt niet in een rechte lijn van a naar b, maar beweegt kronkelend en spiraalsgewijs. Toch kun je er ondanks de lessen die je hebt te leren (want dat is het leven) wel zelf bepalen of je het jezelf extra moeilijk of makkelijk(er) maakt.

Sommige gevoelens zijn fijn andere kunnen ronduit pijnlijk voelen. Het één is niet beter dan het ander. Durf ze beiden aan te kijken. Gevoelens die je opkropt veroorzaken energetische verstoppingen in je lichaam. Een verstopt lichaam kan een ziek lichaam worden. Kies voor gezondheid.

De slang staat voor seksuele levensenergie en gezondheid. Soms is het nodig om net als een slang te vervellen, zodat je weer ruimte creëert om vrij te kunnen bewegen.

Isis is de godin van vrouwelijke creatie. Welke creaties willen via jou de wereld in komen?

Op de Masterclasses zijn onze Algemene Voorwaarden Coaching & Training van toepassing.