Laat je ziel horen

Wat ik vaak hoor bij mensen die voor groepen spreken, doceren, zingen ed., is dat ze een onnatuurlijke geforceerde stem opzetten.

Dit is voor mij als Energy-, Performance- en Burnoutherstelcoach een duidelijke indicatie van meerdere zaken:

•onzekerheid en/of een masker opzetten (om iets te verbergen)

•instabiliteit; want een natuurlijke, krachtige en duidelijke stem komt voort uit een stevige basis, een ontspannen bekken- en heupgebied. Vanuit hier is je stem geloofwaardig en kan die je raken tot in je ziel, want in dit gebied sla je emoties op en kun je ze ook loslaten

•oppervlakkige ademhaling; je ademhaling is de basis van leven, van spirit

•energieverlies; spiritueel- en fysiek (en eventuele stemblessures), zeker wanneer je vaak voor groepen spreekt.


Je stem is kenmerkend en belangrijk voor je (wel)zijn, denk maar aan mensen die van spanning of angst hun stem kwijt raken, of de bekende spreekwoordelijke brok in de keel. Om die reden laat ik soms mensen zingen tijdens coaching en training, zodat ze contact maken met hun ziel en hun hart openen. Dan hoef je je stem niet meer te forceren en kun je vanuit je kern je klank laten horen. Durf jij je pure soulstem te laten horen?

Podium Training / Presentatie & Performance Coaching

Of je nu een spreker bent of wil worden, een zanger, danser of acteur of op een andere manierop een podium staat of wil staan, wij helpen je om het beste uit jezelf te halen.
Om op een podium te staan heb je lef nodig, zelfverzekerdheid en vooral je natuurlijke zelf. Op een podium en in de spotlights wordt alles uitvergroot, dus al je maniertjes vallen op en kunnen storend zijn.
Je dient stabiel en zeker op je eigen benen te staan en te geloven in je eigen talent wil je optimaal kunnen shinen.

Bij TrippleShape helpen we al meer dan 20 jaar mensen om voor groepen te staan op een natuurlijke en tegelijkertijd charismatische manier.  We zorgen ervoor dat je vanuit je eigen kracht kunt presenteren.

Doordat ik zelf al meer dan 25 jaar voor groepen sta, als danser, als trainer, opleider, als presenter en spreker heb ik ruime ervaring op het gebied van:
 ademhalingstechnieken
 zangtechnieken
 werking van energie binnen jezelf en in interactie met anderen (=verbeteren van je uitstraling)
 houding- en bewegingstechnieken (yoga, pilates, dans)
 ontspannen en in flow kunnen presenteren
 boosten van je zelfvertrouwen

Daarnaast heb ik een scherp oog voor talent en zie ik exact wat er teveel of te weinig is aan je manier van presenteren en hoe het beter, makkelijker en natuurlijker kan.

REVIEWS

Judith Webber - Pure Human- Podium Presentatie Training

Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."


Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject

Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.

Anouk Profet - deelnemer volledige Docentenopleiding BarreWorkout inclusief Persoonlijke Coaching
Gladys is een bijzondere en warme persoonlijkheid, ze ziet je en stemt af op je behoeften als cursist en persoon. Ze combineert haar kennis (...) en coachende vaardigheden tot een inspirerende cursus. Hierin beweegt ze steeds flexibel mee met de behoeften die jij als cursist op dat moment hebt.(...)

Ik raad zowel de opleiding als een persoonlijk ontwikkeltraject aan. Ik heb twee van de vier modules in een privé-setting gevolgd en ik heb hiermee een combinatie ervaren van beide. Ik vond het coachende stuk van Gladys van mij als persoon in relatie tot mijn rol als docent heel fijn en heb hierdoor echt kunnen groeien."

Energy Boost Workshop

De Energy Boost Workshop is een workshop/interactieve lezing in groepsverband, waarbij je tools en inzichten krijgt om je energie niveau op peil te houden, danwel te verbeteren. Je leert om weer bij je gevoel te durven komen en vanuit daar wordt het je helder wat je nu wilt in je leven en wat je dient te veranderen om met meer energie door het leven te kunnen gaan.

Je bent met gelijkgestemden in een persoonlijke en veilige setting.