Creativiteit = Gezondheid

Alle vormen van creativiteit (dansen, zingen, spelen, muziek maken, tekenen, schilderen e.a.) zorgen ervoor dat je de tijd vergeet, je energie verhoogt en in een flow komt. Ik heb door 2 burnouts ontdekt dat het voor mij noodzakelijk is om creatief bezig te zijn. Helaas was ik dat vele jaren vergeten, wat betreft het tekenen. Nu is het helder. Die potloden blijven in mijn hand. Daarom heb ik van tekenen mijn werk gemaakt.

Resultaat: de She Flow Girls. Ze zijn licht, duidelijk, fun, flow, krachtig en feminine. Ze brengen mij rust en geven een smile op mijn gezicht en ik hoop dat ze jou dat ook brengen.

She Flow Girls


Welke She Flow Girl past bij jou?

Deze She Flow girls zijn opgedeeld in diverse categorieën:

1. De Kokeshi Fashionista's. Zij hebben een voorliefde voor fashion, waarmee ze hun eigen identiteit versterken. Feel good & look amazing.

2. De Kokeshi Spirits. Deze She Flow girls hebben een boodschap, ze brengen je in contact met je eigen vrouwelijke, creatieve en intuïtieve energie.

3. Flexi Lexi.
Uiteraard zijn dit de dansers, de yogi's en andere beweeglijke types. Alles is energie en energie wil bewegen.

4. De Geisha Girls.
Deze lovely creatures geven me steeds weer een smile. Licht, eenvoudig en kleurrijk, geïnspireerd door Japanse Geisha's.


Heb je interesse in illustraties voor bijvoorbeeld je magazine, kinderboek, geboortekaartjes, kunstproject of anderszins, dan kun je contact opnemen via: info@sheflow.nl

De Kokeshi Fashionista's

De kokeshi fashionista's zijn afgeleid van de 3-dimensionale houten traditionele speelpoppen in Japan en mijn interesse voor Geisha's (women of art).

Rechts zie je hoe de She Flow Kokeshi in 2015 tot stand is gekomen. Dit was de allereerste She Flow Girl, afgeleid van één van mijn fashionillustraties. Of het nu de barreworkout is, de she flow les, coaching of interieurstyling , overal vind je Oosterse invloeden terug. Invloeden vanuit de Japans e manier van tekenen (manga), invloeden van de Chinese manier van interieur- en omgevingsinrichting (feng shui) , de invloed van Oosterse bewegingsvormen (Tai Chi & Qi Gong) en de Oosterse fiosofie dat de mens bestaat uit hoofd-hart-lichaam-geest in wisselwerking met zijn omgeving.

Je kunt jezelf of je vrienden/familie ook customizen in een Kokeshi illustratie. Zo heb je direct een leuke en originele gift.

The first She Flow Girl


Gucci Nerdy


Chanel Cuba Hats


Cavalli Boho


Chanel PunkKokeshi Spirits

De Kokeshi Spirits. Deze She Flow girls hebben een boodschap, ze brengen je in contact met je eigen vrouwelijke, creatieve en intuïtieve energie.

Eén van de series is The Elements, waarin Oosterse en Westerse elementen worden weergegeven.
Denk aan de elementen: water, vuur, aarde, lucht, hout en metaal.
Deze zijn ook leuk om als gift te geven, wanneer je weet wat iemands astrologische geboorte element is, zoals:

Water: Kreeft, Schorpioen, Vissen

Vuur: Ram, Leeuw, Boogschutter

Aarde: Stier, Maagd, Steenbok

Lucht: Waterman, Tweeling, Weegschaal