Nog geen lid? Dan kun je een losse les meedoen.

Meld je aan via info@sheflow.nl.
Losse les € 12,00 betaling vooraf
Aamelding voor de les van diezelfde avond  uiterlijk 18.00 uur

!Onze les is geen FitnessBarre, maar een SheFlow Body-Mind-Spirit BalletBarre, vanuit klassieke ballettechniek.

Ballet Barreworkout: You can do it!

Sinds 2011 heeft Gladys Daniel de BarreWorkout in NL op de kaart gezet onder de naam TrippleShape. Dit is een feelgood Ballet Barreworkout, laagdrempelig, eigentijds en energiek. Een fusion Ballet-Yoga-Pilates workout, waarbij het hele lichaam wordt getraind. Ongeacht je leeftijd en of je wel of geen dansachtergrond hebt, je kunt deze lessen makkelijk volgen.In onze lessen staan deelnemers van 18 tot 65+.

Het resultaat

Met de ballet barreworkout van TrippleShape® creëer je het gestroomlijnde figuur van een danser: gespierde armen, stevige billen, goed gevormde benen, sterke buikspieren en een verbeterde en elegante lichaamshouding.

De Barreworkout

De TrippleShape barreconcept is een flow combinatie van Ballettechniek aan de balletbarre, Yoga- en Pilates elementen. Hierdoor ervaar je een complete en afwisselende ballet workout. Balletpakjes zijn niet nodig, haren mogen uit de knot en in plaats van Bach hoor je de swingende klanken van oa. Beyoncé.

Onze versie is fusion flow en geen fitnessclass.

Wat trek je aan?

Comfortabele sport/yoga/danskleding. Liefst aansluitend, zodat we goed kunnen zien hoe je houding en techniek is. We werken op blote voeten of sokken.