Ballet Barreworkout Utrecht; fusion van ballet, pilates en yoga

Deze feelgood les is een mix van ballet-pilates-yoga.

#barreworkoututrecht #balletbarreworkoututrecht #balletbarreworkout #balletbarreutrecht #barreutrecht #balletpilatesyoga

Nog geen lid? Dan kun je een losse les meedoen.

Meld je aan via info@sheflow.nl .
Losse les € 15,00 betaling vooraf
Aanmelding voor de les van diezelfde avond uiterlijk 17.00 uur

!Onze les is geen BarreFitness, maar een SheFlow Body-Mind-Spirit BalletBarre, vanuit klassieke ballettechniek.

Ballet Barreworkout: You can do it!

Sinds 2011 heeft Gladys Daniel de BarreWorkout in NL op de kaart gezet onder de naam TrippleShape . Dit is een feelgood Ballet Barreworkout, laagdrempelig, eigentijds en energiek. Een fusion Ballet-Yoga-Pilates workout, waarbij het hele lichaam wordt getraind. Je kunt deze lessen makkelijk volgen, met of zonder dansachtergrond.

Het resultaat

Met de ballet barreworkout van SheFlow (voorheen TrippleShape®) creëer je het gestroomlijnde figuur van een danser: gespierde armen, stevige billen, goed gevormde benen, sterke buikspieren en een verbeterde en elegante lichaamshouding .

De Barreworkout

De SheFlow barreclass is een flow combinatie van Ballettechniek aan de balletbarre, Yoga- en Pilates elementen. Hierdoor ervaar je een complete en afwisselende ballet workout. Balletpakjes zijn niet nodig, haren mogen uit de knot en in plaats van Bach hoor je de swingende klanken van oa. Beyoncé.

Fusion Flow
Onze versie is fusion flow en geen fitnessclass. De les wordt gegeven door een docent met 46 jaar ballet- en andere danservaring en 30+ jaar lesgeefervaring in diverse beweegdisciplines en heeft vele barredocenten in Nederland opgeleid.

Wat trek je aan?

Comfortabele sport/yoga/danskleding . Liefst aansluitend, zodat we goed kunnen zien hoe je houding en techniek is. We werken op blote voeten of sokken.