Nog geen lid? Kom dan een losse les meedoen.

Meld je aan via info@sheflow.nl of boek direct je les online via onderstaande button.
Losse les € 15,00 betaling voor aanvang van de les
Aanmelding voor les van diezelfde avond, uiterlijk 17.00 uur

!Onze les is geen FitnessBarre, maar een SheFlow Body-Mind-Spirit Barre.

Les / Masterclass

Locatie

Dag

Tijd

Docent / Spreker

BarreWorkout NL/
She Flow class

Vorstelijk Complex
Utrecht-Zuilen

iedere maandag
(muv schoolvakanties en feestdagen)

20.15 - 21.15 uur

Gladys Daniel
oprichtster TrippleShape Nederland

*NIEUW*

SheFlow Yoga Class
(Yoga Flow op muziek)

Vorstelijk Complex
Utrecht-Zuilen

woensdag

volgende data nieuwe jaar
worden binnenkort bekend gemaakt

19.30 - 20.30 uur

Gladys Daniel

Soulfulness Energy Masterclass

Element Aarde (n)

Vorstelijk Complex
Utrecht-Zuilen

Internationale Vrouwendag
woensdag 8 maart 2023

19.30 - 21.00 uur

Gladys Daniel
Auteur 'Jij bent Perfect'

Locatie Utrecht-Zuilen

Locatie

Het Vorstelijk Complex
Ingang zijde Prinses Beatrixschool
(1e gang links is de danszaal)
Prinses Beatrixlaan 2
3554 JK Utrecht (Zuilen)

Kom je voor de 1e keer, dan kun je op de ramen links (je ziet de dansstudio) kloppen wanneer er niet gelijktijdig ook andere deelnemers aankomen om naar binnen te gaan.
Wanneer je vast lid wordt dan ontvang je een toegangscode voor de entree om binnen te komen.

Gratis parkeren
Er zijn parkeerplaatsen in de woonwijk, oa. langs de rijbaan van de J.M. de Muinck Keizerlaan.

Met openbaar vervoer
De stadsbussen van lijn 3 (richting Zuilen-Noord) en lijn 26 (richting Zuilen) stoppen voor de deur op het Prins Bernhardplein. Lijn 36 (richting Maarssen) stopt op de J.M. de Muinck Keizerlaan.

Afstand locaties Utrecht-Zuilen en Utrecht-Maarssen
Deze locatie is op slechts 13 minuten reisafstand (per auto) vanaf onze andere locatie in Utrecht-Maarssen Bisonspoor en op minder dan 15 minuten afstand van Leidsche Rijn Terwijde en Vleuten dorp.
Ideaal om je les in te halen op onze andere locatie.

Rooster

Maandag 20.15 - 21.15 uur

BarreWorkout / She Flow
Op deze locatie wordt afwisselend BarreWorkout-voorheen TrippleShape- (met balletbarre) en SheFlow (zonder balletbarre) gegeven.

Aanmelden kan via info@sheflow.nl o.v.v. de volgende gegevens: voornaam, achternaam, leeftijd, gewenste lesdag/tijd.


Tarieven tot 1 Januari 2023

 • Losse les/Proefles: € 15,00 contant te voldoen (vooraf aanmelden via e-mail noodzakelijk i.v.m. het beschikbare aantal plaatsen per les)
 • 10x kaart € 100,00
 • U-pas prijs: € 75,00 (25% korting) bij afname van volledig lesblok (10 lessen), op vertoon van geldige U-pas en vóóraf aangevraagd.
 • We werken met lesblokken van 10 lessen.
 • Schoolvakanties Regio Midden* en feestdagen is er geen les.
 • Lees onderaan deze pagina onze algemene voorwaarden mbt de lessen.

*Géén les op maandag:
5 december 2022 (Sinterklaas)
26 december 2022 (Kerstvakantie)
2 januari 2023 (Kerstvakantie)
20 februari 2023 (Voorjaarsvakantie)
10 april 2023 (2e Paasdag)
1 mei 2023 (Meivakantie)
29 mei 2023 (2e Pinksterdag)

Algemene voorwaarden TrippleShape/SheFlow lessen

TrippleShape/SheFlow Contributie Regels & Tarieven
2022


 • De lesbetaling gaat per lesblok van 10 lessen. Voor dit lesblok betaal je € 100,00, dat betekent slechts € 10,00 per les.
 • Tijdens Schoolvakanties en Feestdagen is er geen les, uitzonderingen daar gelaten. De lessen die vanuit SheFlow uitvallen worden niet in rekening gebracht en meegeteld in het lesblok van 10 lessen.
 • Een proefles/losse les kost € 15,00.
 • Je kunt op ieder moment instromen. Vanaf het moment dat je instroomt betaal je het restant van het lesblok. Zo loopt iedereen altijd gelijk met de betalingen van het volgende lesblok.
 • Alle lesbetalingen dienen vóór aanvang van het nieuwe lesblok, voor de les, te worden voldaan.
 • Je kunt geen lessen van een al betaald lesblok meenemen naar een volgend lesblok en/of verspreiden over meerdere lesblokken.
 • Wanneer je een les niet kunt, is dit voor eigen rekening.
 • De extra lessen op woensdagavond zijn voor de SheFlow leden € 10,00 per les, voor niet-SheFlow leden € 15,00. Deze prijzen gelden voor de standaard lessen van 1 uur. Masterclasses en workshops hebben andere tarieven. Deze staan vermeld bij de desbetreffende Masterclass/Workshop.
 • Uitzonderingen op de lesbetalingen zijn:

Langdurige vakanties/zomervakantie*

-2 weken of langer afwezig en dit vóóraf per mail met data kunt aangeven (rekenvoorbeeld: 2 lessen afwezig, vooraf aangegeven =
€ 100,00 minus 2 x € 10,00 = te betalen € 80,00). Geef je afwezigheidsdata ook op de betaalavond door, zodat dit ook op de lijst kan worden genoteerd door de administratie

*zomervakantie
Wanneer TrippleShape/SheFlow de zomervakantie besluit om geen 6 weken vrij te plannen in het rooster, maar 4, heb je de mogelijkheid om zelf toch die 6 weken vrij te nemen, zonder dat dit je geld kost. Mits dit vóóraf is aangegeven bij de docent. Dat houdt dus in dat er maximaal 2 lessen van je lesblok in mindering kunnen worden gebracht. Achteraf worden er geen lessen terugbetaald/verrekend.

 • Zwangerschap:-zwangerschapsverlof/bevallingsverlof (je kunt de lessen van je betaalde lesblok tijdelijk stopzetten/doorschuiven. Je dient vóóraf aan te geven dat je hiervan gebruik wilt maken. Er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats)
 • Weet je vooraf dat je bijvoorbeeld door werk regelmatig afwezig zult zijn, dan kun je overwegen om losse lessen te betalen.Let wel op dat je dan niet verzekerd bent van een plek in de les, omdat de vaste plaatsen worden gereserveerd voor de deelnemers die een volledig lesblok hebben betaald.


 • Wanneer je een nieuw lid aanbrengt (lees: iemand die een lesblok/restant lesblok deelneemt en betaalt) dan ontvang je 1 les korting bij het volgende lesblok. Het volgende lesblok betaal jij dan geen € 100,00, maar slechts € 90,00.


 • Weet je vooraf dat je afwezig zult zijn, dan wordt een afmeldingsbericht per e-mail/sms of whatsapp op prijs gesteld. Soms staan er proeflessers op een wachtlijst en dan kunnen zij een plaats krijgen tijdens jouw afwezigheid.


 • Zorg tijdens de les voor:-een handdoek-drinken-laagjeskleding, zodat je iets uit- of aan kunt trekken wanneer dat nodig is-draag bij voorkeur een aansluitende broek, zodat de instructeur makkelijker kan controleren op de juiste houding.-we werken op sokken of blote voeten-géén kauwgom
 • Blessures/Beperkingen
  Wanneer je blessures of beperkingen hebt geef dit dan door aan de instructrice, zodat zij je alternatieve oefeningen kan geven.Ook wanneer je zwanger bent is het belangrijk om dit zsm door te geven.Tijdens je zwangerschap kun je onze trainingen gewoon blijven volgen. We geven je wanneer nodig aangepaste oefeningen.
 • Lesgeld: er vindt geen restitutie van het lesgeld plaats
 • Betalingen lesgeld: alle lesgelden dienen op de dag van de les te zijn voldaan. Bij geen tijdige betaling wordt er bij een eerste herinnering € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht. Bij een tweede herinnering worden € 15,00 administratiekosten in rekening gebracht.
 • Eigen verantwoordelijkheid: TrippleShape/SheFlow neemt op geen enkele wijze verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid. Wanneer je blessures/beperkingen hebt, die vragen om een specialist, verzoeken we je om contact op te nemen met een fysiotherapeut, danwel huisarts of andere specialist.