Stadsschouwburg Utrecht


maart 2020
International Womensday

She Speaks about Life Energy (burnoutherstel)

2x in mijn leven ben ik omgevallen. Na de eerste keer stond ik op, na de tweede keer herrees ik als een phoenix.
Beide keren waren essentieel om tot nieuwe inzichten te komen over:
• wat levensenergie nu eigenlijk is
• hoe dit werkt en
• hoe ik mijn eigen energiebron ben.

Deze inzichten deel ik graag met jou, zowel voor jou als particulier als voor organisaties.

Hoe heftig het ook is waar je tijdens een burnout doorheen gaat, het is als het openen van een schatkist. Jouw schatkist. Het herstellen van een burnout is een traject waarbij je ontdekt dat jouw potentieel naar buiten wil komen.

Voor mij waren de 3 grootste schatten:

1. het hervinden van mijn creativiteit
2. vertrouwen op het leven en
3. het (wederom) omarmen van mijn vrouwelijke energie in een individualistische en prestatiegerichte maatschappij

Energie = Harmonie
Al met al ontdekte ik het belang van harmonie tussen mannelijke (yang) en vrouwelijke (yin) energie.

Oftewel evenwicht tussen:

• denken & doen
• voelen & zijn
• presteren & creëren
• wilskracht & geestkracht
• meten & innerlijk weten.

Hoe ik dat ontdekte en praktisch vormgaf vertel ik je allemaal wanneer ik een lezing bij jouw organisatie en/of gezondheidsinstelling kom geven over Burnout en Energie.

Mannen zijn niet beter dan vrouwen, vrouwen zijn niet beter dan mannen. We zijn anders én gelijkwaardig, 2 zijden van hetzelfde fenomeen: leven.

Ondanks dat iedereen zowel masculine and feminine energy in zich heeft, los van gender is er ook een link met gender equality.
Ieder individu dat omvalt is een perfecte afspiegeling van wat er op wereld niveau gaande is. Zo boven, zo beneden, zo mico, zo macro.
We zijn de weg kwijt met z'n allen. Zo simpel is het.

Om dat evenwicht te herstellen zullen we eerst oude shit, individueel en collectief onder ogen moeten zien en opruimen. We hebben te lang het één en de één overgewaardeerd en het en de ander ondergewaardeerd. Remember: eicel + spermacel = leven. ♀️➕♂️=☯️

Levensenergie/Vitaliteit vraagt om een holistische benadering
Het is ook tijd om in te zien dat vitaliteit meer is dan hoofd en lichaam. Dat is net zoiets als denken dat de aarde plat is.
Wil je gezondheid positief beïnvloeden dan zul je op alle niveau's aan de slag dienen te gaan:

hoofd
hart
lichaam
geest
omgeving


Energie = beweging
Op al deze niveaus dien je in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk om je energie weer aan te vullen en te laten stromen.

Joy = the Key
Terwijl het lijkt alsof mensen massaal zoeken naar happiness buiten zichzelf, ligt de sleutel in jou. Die sleutel heet joy, of het nu werkplezier, relationeel plezier, klein plezier of groot levensplezier is. Joy tilt jouw energie niveau naar een hoger level.

Interactieve lezing
Daarom kom je ook letterlijk in beweging tijdens deze interatieve lezing. Immers van stilzitten op een stoel is nog nooit iemand gezond geworden.

Oa. deze organisaties gingen je voor:

FNV

Doelgroep: werknemers FNV
Evenement: Energy workshops


#burnoutwerknemers #vitaliteitorganisaties #werknemerscoach #burnoutwerkvloer #burnoutwerk #arbodienstverlening #burnoutherstel #werknemersburnout #sprekerburnout #stressmanagement #energiemanagement #sprekervitaliteit #vitaliteitscoach #verzuimmanager #verzuimworkshop #evenementvitaliteit #desprekerburnout #burnoutherstelcoach #burnoutpreventie #sheflow #burnoutwerk #energiewerk #werkplezierverhogen #werkgeluk #werkenergie #workshopvitaliteit #workshopburnout #lezingvitaliteit #lezingburnout #fnvfit #fnvvitaal #werkvitaal #vitaalopwerk #vitaliteitopwerk #gezondheidsevenement #sprekervitaliteit #innergy

Simon Peijnenborgh, adviseur Arbo FNV
"Jij bent de enige spreker/trainer die na afloop hugs en applaus kreeg en zoveel bij mensen teweeg heeft gebracht," zei de arbo adviseur, terwijl hij mij ook een big hug gaf. De deelnemers waardeerden deze workshop met een 9,3 gemiddeld. De hoogste waardering van alle workshops deze dag.
"Jij brengt echt energie, gevoel, rust en ruimte en zet mensen aan het denken. Wat een bijzondere ervaring. Dankjewel."

BMC (Randstad Groep NL/Yacht)

Doelgroep: trainees BMC, leeftijd ca. 25-30 jaar
Evenement: Vitaliteit op de Werkvloer


#burnoutwerknemers #vitaliteitorganisaties #werknemerscoach #burnoutwerkvloer #burnoutwerk #arbodienstverlening #burnoutherstel #werknemersburnout #sprekerburnout #stressmanagement #energiemanagement #sprekervitaliteit #vitaliteitscoach #verzuimmanager #verzuimworkshop #evenementvitaliteit #desprekerburnout #burnoutherstelcoach #burnoutpreventie #sheflow #burnoutwerk #energiewerk #werkplezierverhogen #werkgeluk #werkenergie #workshopvitaliteit #workshopburnout #lezingvitaliteit #lezingburnout #fnvfit #fnvvitaal #werkvitaal #vitaalopwerk #vitaliteitopwerk

Reacties van deelnemers:
• Energiek ! (mèt uitroepteken)
• Krachtig
• Verrassend
• Nieuwe informatie
• Je hebt een prettige manier van spreken, ik kan wel de hele dag naar je luisteren

Stadsschouwburg Utrecht

Doelgroep: vrouwen in diverse leeftijden
Evenement: talkshow soulmama (leven vanuit Hart & Ziel)

#burnoutwerknemers #vitaliteitorganisaties #werknemerscoach #burnoutwerkvloer #burnoutwerk #arbodienstverlening #burnoutherstel #werknemersburnout #sprekerburnout #stressmanagement #energiemanagement #sprekervitaliteit #vitaliteitscoach #verzuimmanager #verzuimworkshop #evenementvitaliteit #desprekerburnout #burnoutherstelcoach #burnoutpreventie #sheflow #burnoutwerk #energiewerk #werkplezierverhogen #werkgeluk #werkenergie #workshopvitaliteit #workshopburnout #lezingvitaliteit #lezingburnout #fnvfit #fnvvitaal #werkvitaal #vitaalopwerk #vitaliteitopwerk #soulmama #moedersenenergie #burnoutmoeders #burnoutmoeder #moederenergie

Reacties van deelnemers:
"Dankjewel voor het delen van jouw inzichten en levenservaring, je bent enorm inspirerend!
Je hebt zo mooi gesproken, je hebt ons echt geraakt."

Contact Offerte aanvragen Datum plannen

Via info@sheflow.nl kunt u contact met mij opnemen ter kennismaking en het plannen van een datum voor deze prachtige interactieve lezing op jouw event.