Gladys Daniel: Expert Burnoutherstel & Levensenergie

3x in mijn leven ben ik omgevallen èn opgestaan, herrezen als een phoenix.

De eerste keer nam 1,5 jaar revalidatie in beslag. De 2e keer (burnout 1) liet me inzien dat creativiteit essentieel is voor ons menszijn. De 3x (burnout 2) ontdekte ik hoe yin-yang energie werkt en hoe ik mijn eigen yang (mannelijke vuur energie) had opgebrand en dat het nodig was om mijn yin (vrouwelijke water energie) aan te vullen.


Alle keren waren essentieel om tot nieuwe inzichten te komen over:
• wat levensenergie (Qi) nu eigenlijk is
• hoe dit werkt en
• hoe ik mijn eigen energiebron ben.

Deze inzichten deel ik graag met jou, zowel voor jou als particulier als voor organisaties.

Stadsschouwburg Utrecht


maart 2020
International Womensday

Hoe heftig het ook is waar je tijdens een burnout doorheen gaat, het is als het openen van een schatkist. Jouw schatkist. Het herstellen van een burnout is een traject waarbij je ontdekt dat jouw potentieel naar buiten wil komen.

Voor mij waren de 3 grootste schatten:

1. het hervinden van mijn creativiteit
2. vertrouwen op het leven en
3. het (wederom) omarmen van mijn vrouwelijke energie in een individualistische en prestatiegerichte maatschappij

Energie = Harmonie
Al met al ontdekte ik het belang van harmonie tussen mannelijke (yang) en vrouwelijke (yin) energie.

Oftewel evenwicht tussen:

• denken & doen
• voelen & zijn
• presteren & creëren
• wilskracht & geestkracht
• meten & innerlijk weten.

Hoe ik dat ontdekte en praktisch vormgaf vertel ik je allemaal wanneer ik een lezing bij jouw organisatie en/of gezondheidsinstelling kom geven over Burnout en Energie.

Mannen zijn niet beter dan vrouwen, vrouwen zijn niet beter dan mannen. We zijn anders én gelijkwaardig, 2 zijden van hetzelfde fenomeen: leven.

Ondanks dat iedereen zowel masculine and feminine energy in zich heeft, los van gender is er ook een link met gender equality.
Ieder individu dat omvalt is een perfecte afspiegeling van wat er op wereld niveau gaande is. Zo boven, zo beneden, zo mico, zo macro.
We zijn de weg kwijt met z'n allen. Zo simpel is het.

Om dat evenwicht te herstellen zullen we eerst oude shit, individueel en collectief onder ogen moeten zien en opruimen. We hebben te lang het één en de één overgewaardeerd en het en de ander ondergewaardeerd. Remember: eicel + spermacel = leven. ♀️➕♂️=☯️

Levensenergie/Vitaliteit vraagt om een holistische benadering
Het is ook tijd om in te zien dat vitaliteit meer is dan hoofd en lichaam. Dat is net zoiets als denken dat de aarde plat is.
Wil je gezondheid positief beïnvloeden dan zul je op alle niveau's aan de slag dienen te gaan:

hoofd
hart
lichaam
geest
omgeving


Energie = beweging
Op al deze niveaus dien je in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk om je energie weer aan te vullen en te laten stromen.

Joy = the Key
Terwijl het lijkt alsof mensen massaal zoeken naar happiness buiten zichzelf, ligt de sleutel in jou. Die sleutel heet joy, of het nu werkplezier, relationeel plezier, klein plezier of groot levensplezier is. Joy tilt jouw energie niveau naar een hoger level.

Interactieve lezing
Daarom kom je ook letterlijk in beweging tijdens deze interatieve lezing. Immers van stilzitten op een stoel is nog nooit iemand gezond geworden.

Oa. deze organisaties gingen je voor:

FNV

Doelgroep: medewerkers FNV
Evenement: Energy workshops


#burnoutwerknemers #vitaliteitorganisaties #werknemerscoach #burnoutwerkvloer #burnoutwerk #arbodienstverlening #burnoutherstel #werknemersburnout #sprekerburnout #stressmanagement #energiemanagement #sprekervitaliteit #vitaliteitscoach #verzuimmanager #verzuimworkshop #evenementvitaliteit #desprekerburnout #burnoutherstelcoach #burnoutpreventie #sheflow #burnoutwerk #energiewerk #werkplezierverhogen #werkgeluk #werkenergie #workshopvitaliteit #workshopburnout #lezingvitaliteit #lezingburnout #fnvfit #fnvvitaal #werkvitaal #vitaalopwerk #vitaliteitopwerk #gezondheidsevenement #sprekervitaliteit #innergy

Simon Peijnenborgh, adviseur Arbo FNV
"Jij bent de enige spreker/trainer die na afloop hugs en applaus kreeg en zoveel bij mensen teweeg heeft gebracht," zei de arbo adviseur, terwijl hij mij ook een big hug gaf. De deelnemers waardeerden deze workshop met een 9,3 gemiddeld. De hoogste waardering van alle workshops deze dag.
"Jij brengt echt energie, gevoel, rust en ruimte en zet mensen aan het denken. Wat een bijzondere ervaring. Dankjewel."

BMC (Randstad Groep NL/Yacht)

Doelgroep: trainees BMC, leeftijd ca. 25-30 jaar
Evenement: Vitaliteit op de Werkvloer


#burnoutwerknemers #vitaliteitorganisaties #werknemerscoach #burnoutwerkvloer #burnoutwerk #arbodienstverlening #burnoutherstel #werknemersburnout #sprekerburnout #stressmanagement #energiemanagement #sprekervitaliteit #vitaliteitscoach #verzuimmanager #verzuimworkshop #evenementvitaliteit #desprekerburnout #burnoutherstelcoach #burnoutpreventie #sheflow #burnoutwerk #energiewerk #werkplezierverhogen #werkgeluk #werkenergie #workshopvitaliteit #workshopburnout #lezingvitaliteit #lezingburnout #fnvfit #fnvvitaal #werkvitaal #vitaalopwerk #vitaliteitopwerk

Reacties van deelnemers:
• Energiek ! (mèt uitroepteken)
• Krachtig
• Verrassend
• Nieuwe informatie
• Je hebt een prettige manier van spreken, ik kan wel de hele dag naar je luisteren

Stadsschouwburg Utrecht

Doelgroep: vrouwen in diverse leeftijden
Evenement: talkshow soulmama (leven vanuit Hart & Ziel)

#burnoutwerknemers #vitaliteitorganisaties #werknemerscoach #burnoutwerkvloer #burnoutwerk #arbodienstverlening #burnoutherstel #werknemersburnout #sprekerburnout #stressmanagement #energiemanagement #sprekervitaliteit #vitaliteitscoach #verzuimmanager #verzuimworkshop #evenementvitaliteit #desprekerburnout #burnoutherstelcoach #burnoutpreventie #sheflow #burnoutwerk #energiewerk #werkplezierverhogen #werkgeluk #werkenergie #workshopvitaliteit #workshopburnout #lezingvitaliteit #lezingburnout #fnvfit #fnvvitaal #werkvitaal #vitaalopwerk #vitaliteitopwerk #soulmama #moedersenenergie #burnoutmoeders #burnoutmoeder #moederenergie

Reacties van deelnemers:
"Dankjewel voor het delen van jouw inzichten en levenservaring, je bent enorm inspirerend!
Je hebt zo mooi gesproken, je hebt ons echt geraakt."

Levvel GGZ en Jeugdzorg

Doelgroep: GGZ psychologen, Pedagogisch medewerkers, Jeugdwerkers e.a.
Evenement: Vrouwelijke Energie & Persoonlijk Leiderschap tijdens de Inspiratiedagen 2021 'Beken Kleur'.
Hybride te volgen.


Reacties van deelnemers:
"Wat een bijzondere ervaring. De boodsschap die ik meeneem is dat ik er mag zijn. In ruimte en overzicht." D. Knijnenburg.

"Ik ga met een gevuld hart naar huis." M. Witkamp

"Wat was dit geweldig. Ik ging 'aan'. Zo belangrijk dat we levenspad vinden, energie, yin-yang, spiritualiteit en naar je ziel luisteren gaan integreren in de Jeugdzorg en GGZ. Je hebt mij geïnspireerd hieraan bij te dragen. Liefs, Vera."

Corporaties in Beweging

november & december 2021
Doelgroep: medewerkers & trainees
Evenement: interactieve webinars: Tijd, Rust & Ruimte
"Een hele interactieve lezing waarbij het woord #bewustwording voor mij centraal stond." S. Stegeman

Real life, online of Hybride. Alles is mogelijk.

Al word ik van Real Life het meest blij, ook online of hybride krijg ik iedereen letterlijk en figuurlijk in beweging.
Want dat zijn de kernwoorden van mijn evenementen:

- interactief
- creatief
- dynamisch
- bewustzijn verhogend
- energieverhogend

Contact Offerte aanvragen Datum plannen

Via info@sheflow.nl kunt u contact met mij opnemen ter kennismaking en het plannen van een datum voor deze prachtige interactieve lezing op jouw event.