Trendkleur 2018

Ieder jaar komt Pantone met de kleur van het jaar, gebaseerd op wat er zich in de wereld afspeelt en wat er te zien was op de fashion week in New York.

Dit jaar is de kleur: Ultra Violet, purple met een vleugje blauw.

Dit is een kleur naar mijn hart, beter nog een statement naar mijn hart: "Ultra Violet verlicht het pad dat komen gaat," volgens Pantone. Deze kleur staat voor magie, visionair, verbeelding, uitvinding, originaliteit, rijkdom, creatie en spiritualiteit.
Dat is precies waar TrippleShape voor staat. Wij begeleiden jou op verschillende manieren tijdens jouw ontwikkeling op je levenspad en helpen jou om je eigen magie te ontdekken, zodat jij je eigen pad kunt gaan verlichten. Let down the Purple Rain.

Trendwatching & Styling

Als Personal Styliste op het gebied van Interieur en Fashion is het belangrijk om te zien wat er bij iemand past en te werken met de persoonlijke en gewenste woonstijl van jou als klant.

Door de combinatie van Opleiding (Vormgeving, Styling en Binnenhuisarchitectuur), Ervaring en Invoelingsvermogen weet ik precies wat het beste bij jou en je woonomgeving past om ervoor te zorgen, dat je je optimaal thuis voelt in jezelf en in je huis.
Daarnaast mix ik het Oosterse Feng Shui principe met Westerse styling en design om de energie in je huis optimaal te laten stromen, zodat het licht, opgeruimd en luchtig is. Kijk eens bij Slaapkamer Feng Shui om een indruk en tips te krijgen.

Hier kun je inspiratie opdoen met de interieurtrends & fashion trends. Zelf ben ik er voorstander van om vooral een eigen stijl te ontwikkelen, waarbij je je kunt laten inspireren door trends. Ik ben geen trendvolger, omdat ik vind dat je huis moet passen als een jas. Een interieur groeit ook mee met jouw ontwikkeling, dus geef het de kans om een eigen vibe te vinden. Mix & Match.