Talentcoaching: Podium Training / Presentatie & Performance Coaching

Of je nu een spreker bent of wil worden, een zanger, danser of acteur of op een andere manierop een podium staat of wil staan, ik help je om het beste uit jezelf te halen.
Om op een podium te staan heb je lef nodig, zelfverzekerdheid en vooral je natuurlijke zelf. Op een podium en in de spotlights wordt alles uitvergroot, dus al je onnatuurlijke aangeleerde manieren vallen op en kunnen storend zijn. Hou het daarom dicht bij jezelf.
Je dient stabiel en zeker op je eigen benen te staan en te geloven in je eigen talent wil je optimaal kunnen shinen.

Het mooiste vind ik om jou te helpen om op op een natuurlijke en tegelijkertijd charismatische manier te performen. Ik zorg ervoor dat je vanuit je eigen kracht kunt presenteren.

Als beweegdocent, danser, trainer, opleider, spreker en coach heb ik ruime ervaring op het gebied van:
ademhalingstechnieken
zangtechnieken
werking van energie binnen jezelf en in interactie met anderen (=verbeteren van je uitstraling)
houding- en bewegingstechnieken (oa.yoga, pilates, dans, tai chi & qi gong)
ontspannen en in flow kunnen presenteren
boosten van je zelfvertrouwen

Daarnaast heb ik een scherp oog voor talent en zie ik exact wat er teveel of te weinig is aan je manier van presenteren en hoe het beter, makkelijker en natuurlijker kan.
Van belang bij je performance is, is dat je vanuit een krachtig centre werkt op zo'n manier dat je niet voelt dat je werkt, maar dat het vanzelf gaat.

Een stevige basis (stevig op je benen staan) en een open houding zijn daarvoor belangrijk. Wat jij deelt met mensen wanneer je op een podium staat is energie. Daarom is het belangrijk dat jouw energie optimaal kan stromen, je hoofd dient recht op je romp te staan en je wervelkolom verlengd. Aan dat soort elementen en meer ga ik met je werken.

Bewegen


Je lichaam is je persoonlijke bewegingsinstrument. Door meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van dans en meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sport als docent en opleider lees ik lichamen en help ik jou om jezelf middels je lichaam op een ontspannen en duidelijke manier neer te zetten.

Spreken


Sinds mijn 18e geef ik groepslessen en sinds mijn 20e opleidingen aan docenten in wording en bijscholingscursussen aan bestaande docenten. Daarnaast geef ik workshops en lezingen in de particuliere en bedrijfssector. Spreken voor groepen is mijn tweede natuur. Ik begeleid jou om dit ook op een natuurlijke manier te doen.

Zingen

#laatjezielhoren #zingenalsmedicijn #zingenvanuitjehart #soulvoice #thevoice #thevoiceofholland

Bijna niets is zo spannend om je stem al zingend te laten horen voor anderen. Je deelt dan letterlijk je ziel. Sinds 2007 ben ik daarom zelf deze uitdaging aangegaan. Natuurlijk is toonvast zijn belangrijk, echter hoor ik liever direct je ziel, waarna je verder kunt werken aan je techniek, dan een oppervlakkige technisch fantastische stem zonder bezieling. Ik werk met jou aan je authenticiteit en bezieling, zodat je uniek bent en onderscheidend.

Zijn & Verbinden

#sprekerverbinden #thevoice #podiumtraining #presentatievaardigheden #methartenziel #hartopenen #performancecoach #sprekenvoorgroepen

Alleen vanuit puur zijn kun jij zuiver in verbinding zijn met je publiek, je toehoorders. Hiervoor is het belangrijk dat je jezelf openstelt. Dat kun je het makkelijkst vanuit een kern die zacht en krachtig is tegelijkertijd. Als Energy Coach begeleid ik jou om hoofd, hart, lichaam, geest en omgeving op één lijn te brengen, zodat je evenwichtig en stabiel kunt staan voor iedere groep.

Talent & Performance Coaching:
Hoeveel stappen wil jij vooruit zetten?

De wens van de opdrachtgever was om deze ladies naar de top 3 te brengen op het NK. Ze zijn maar liefst 2 plaatsen gestegen, van de 4e plaats vorig jaar naar de 2e plaats dit jaar. WOW.

In slechts 2 sessies 2 plaatsen gestegen op het NK
Last minute was ik ingeroepen om deze groep te coachen op weg naar het NK.
Daardoor waren er slechts 3 meetings, waarvan 2x inhoudelijke coaching om

•al het talent nog meer omhoog te halen,
•teamspirit te creëren,
•de benodigde dosis zelfvertrouwen voor ieder individueel en als groep te versterken en
•de performance te verbeteren naar top 3 niveau

Deze opdracht heb ik met een collega gedaan. Wat een prachtig staaltje teamwork hebben we neergezet.
We did it! Het was al mooi om met deze prachtige meiden te werken en deze kroon voelt natuurlijk helemaal fijn. Het is ze zo gegund!


➡️Doe je aan een talentenshow mee of wil je dat en wil je je performance verbeteren?
➡️Wil je jouw dans, zang, acteerwerk, omhoog brengen?
➡️Wil je als leidinggevende het beste uit jouw team halen?
➡️Wil je je sprekers-, presentatie-, docentvaardigheden ontwikkelen?

Ik zet mijn talent graag in voor jouw talent!

Talentontwikkeling = Plezier hebben in wat je doet

"Dankzij deze opleiding en jouw lessen heb ik het plezier in dansen weer terug gekregen en meer inzicht gekregen in welk pad ik op wil. Lesgeven en dansen is nu niet meer een moeten maar een mogen. 10.000 x dank daarvoor," Anouk van M.

Al heb je nog zoveel talent, wanneer datgene wat je doet voelt als moeten, pushen en een struggle is het niet meer leuk om te doen.
Doordat ik je leer om echt vanuit je hart en spirit te werken, gaat je lichaam vanzelf mee. Je verandert het uitgangspunt van hard naar hart werk, waardoor je (weer) plezier hebt in wat je doet.
Door plezier lift je je eigen energie op en dat straal je ook uit naar anderen.
Het vergroot je aantrekkingskracht en dat is toch precies wat je wilt? Gezien worden met jouw talent?

REVIEWS

Judith Webber - Pure Human- Podium Presentatie Training

Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."


Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject

Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.

Anouk Profet - deelnemer volledige Docentenopleiding BarreWorkout inclusief Persoonlijke Coaching
Gladys is een bijzondere en warme persoonlijkheid, ze ziet je en stemt af op je behoeften als cursist en persoon. Ze combineert haar kennis (...) en coachende vaardigheden tot een inspirerende cursus. Hierin beweegt ze steeds flexibel mee met de behoeften die jij als cursist op dat moment hebt.(...)

Ik raad zowel de opleiding als een persoonlijk ontwikkeltraject aan. Ik heb twee van de vier modules in een privé-setting gevolgd en ik heb hiermee een combinatie ervaren van beide. Ik vond het coachende stuk van Gladys van mij als persoon in relatie tot mijn rol als docent heel fijn en heb hierdoor echt kunnen groeien."


Talent & Performance Coaching: Wees de beste versie van jezelf

Waar wil jij naartoe? Heb je een aantal dingen die je heel graag wilt doen? Of wil je iets veranderen? Jezelf verder ontwikkelen? Eindelijk die reis maken of bepaald gedrag veranderen?

Iedere verandering begint met bewustzijn.
Weten wat je wilt.
Daarna kun je gaan bedenken en visualiseren hoe je het wilt. Vooral het visualiseren is een belangrijk onderdeel.
Vervolgens kun je ervoor kiezen om je wens te delen met iemand.
Nu heb je de eerste stappen gezet. Het zaadje is geplant.
Tijd om uit te zoeken wie en wat je nodig hebt om van je wens realiteit te maken. Misschien gaat het om gedragsverandering en heb je alleen jezelf nodig, misschien gaat het om een project en heb je anderen erbij nodig.
Dan is het tijd voor actie, ontwikkeling en bijschaven en naar buiten treden.
De volgende stap vinden veel mensen het moeilijkst.....
Wachten, vertrouwen, geduld hebben.... totdat je plant zichtbaar wordt.

Blijf geloven in jezelf, je ideeën en je wensen en blijf ze voeden, zoals je een plant mest en water geeft.
Wie weet wat voor nieuwe wereld voor je open gaat.
Bij SheFlow begeleid ik je om jezelf te openen vanuit vertrouwen en zachte kracht. In She zit ook het woord He, dus zowel mannen en vrouwen zijn welkom.


Energy Boost Workshop

De Energy Boost Workshop is een workshop/interactieve lezing in groepsverband, waarbij je tools en inzichten krijgt om je energie niveau op peil te houden, danwel te verbeteren. Je leert om weer bij je gevoel te durven komen en vanuit daar wordt het je helder wat je nu wilt in je leven en wat je dient te veranderen om met meer energie door het leven te kunnen gaan.

Je bent met gelijkgestemden in een persoonlijke en veilige setting.