Van uiterlijk zelfverzekerde persoonlijkheid naar innerlijk krachtig en vol zelfvertrouwen zijn 

Soms weet je als vrouw (en man) dat je heel veel moois te bieden hebt, krachtig bent en ben je je bewust van al je talenten, maar toch voel je dit nog niet in iedere vezel van je lichaam, waardoor je het gevoel hebt niet uit de verf te komen. 

Er is een verschil tussen jezelf voordoen als een zelfverzekerd persoon of krachtig en vol zelfvertrouwen zijn. Wanneer dit niet op 1 lijn zit krijg je te maken met innerlijke strijd en een incongruentie tussen zijn en doen, weten en voelen, zeggen en uitstralen. 

Het éne moment zit je in een zelfverzekerd optreden en het andere moment schiet je in je gevoel van onzekerheid. Je komt dan in de ja-maar en twijfels en vraagt jezelf af of je goed genoeg bent en durft jezelf nog niet volledig op waarde te schatten en kijkt heel veel om je heen hoe anderen 'iets' /'het doen' om vervolgens aanpassingen te maken in je athenticiteit, waardoor je echtheidscertificaat verloren gaat. 

Deze tegenstellingen voel jezelf, maar straal je ook uit naar de buitenwereld. Gevolg kan zijn dat je je niet begrepen wordt, je niet gewaardeerd voelt, niet gezien, gehoord, buitengesloten, alleen, onveilig en vol twijfels voelt. Ik zie en hoor vaak dat mensen hiermee worstelen. 

Je kunt dit transformeren door naar binnen te keren. Contact te maken met je spirit en gevoel, omdat je op de eerste plaats dient te weten wie je bent. One of the magic stars in the universe, onderdeel van een groter geheel, waar jij jouw talent mag laten zien en delen. Dat is zelfs de bedoeling.

Met die bezem waarmee je nu wellicht als ongeleid projectiel in de buitenwereld zwabbert, ga je door je binnenste vegen. Daarna kun je op diezelfde bezem wegvliegen (vrijheid) naar waar jij maar wilt om magic te creëren.  

Door innerlijk werk kom je in contact komt met je vrouwelijke zachte kracht en hoef je je niet meer sterk of zelfverzekerd voor te doen, omdat je dat dan ook daadwerkelijk bent. Daarin zit het grote verschil. 
Daarbij kost jezelf zelfverzekerd voordoen (terwijl je dat niet 100% zo voelt) je energie en daadwerkelijk zelfvertrouwen hebben gaat vanzelf.

Wanneer je op dat punt bent aangekomen, leidt je transformatie tot: 

 •radeloos                ➡️ innerlijk weten en durven vertrouwen op je intuïtie  

•twijfels                    ➡️ zekerheid en geloof in alles wat je doet en wat zich aandient, als in vertrouwen op jezelf en je leven(spad) 

•breekbaar              ➡️ openheid vanuit je hart, er valt niets meer te breken 

• ongewenst            ➡️zelfliefde 

•buitengesloten      ➡️ aantrekkelijk door je nieuwe manier van zijn  

•alleen                      ➡️ Al-één (alles en iedereen is met elkaar verbonden)

•niet thuis                ➡️ veilig, the world is your playground 

•gespannen             ➡️ relaxed, in flow en 'n sync

•te serieus               ➡️ je kunt om jezelf lachen (life is a game waarin het de bedoeling is plezier te hebben)

•excentriek              ➡️ heerlijk, geniet ervan 

•gevoelig                  ➡️ in contact met je hart en alles om je heen = spiritueel 

•niet geaccepteerd ➡️ welkom en dankbaar dat je er bent. 

 

Stap 1 is diep contact met jezelf en je angsten onder ogen zien. Geen trucjes en oppervlakkige oplossingen. Naar binnen, daar zitten al jouw antwoorden. Een manier voor vrouwen om daarmee in contact te komen is creativiteit, bijv. tekenen en uiten van je gevoelens en alles wat in je leeft. Creatie is namelijk een belangrijk onderdeel om je vrouwelijke energie te laten stromen, intuïtiever te worden, op te ruimen wat je niet meer nodig hebt en te helen. Denk verder aan alle andere creatieve expressies, zoals dansen, zingen, schrijven e.d. 

Hierdoor gaat je energie op een positieve en vreugdevolle manier stromen, waardoor je dit op een aantrekkelijke manier zult uitstralen.  

Ten aanzien van alleen, onveilig en buitengesloten voelen is het ook belangrijk om op een veilige en liefdevolle manier fysiek te verbinden. Dat kan bijvoorbeeld door middel van massages. 

Weer terug naar stap 1 voor de reminder: keer naar binnen en daarna komt er een moment waarop je open, vol zelfvertrouwen en zelfliefde stevig en geloofwaardig naar buiten kunt treden. Je bent dan. Niets meer of niets minder. Je bent wie je bent en je geniet daarvan in dankbaarheid. 

Ik begeleid je graag op jouw transformatiepad naar magic en ben beschikbaar voor zowel particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Je kunt me mailen via info@trippleshape.nl


TrippleShape combineert verschillende diensten die ervoor zorgen dat jij leert om energie te creëren.
 Voor particulieren en organisaties

We laten je bewegen:
•BarreWorkout en Chi Flow workout

We helpen je om jezelf te durven zijn, te voelen en te laten zien:
•Persoonlijke Energie Coaching

En we helpen je om van je huis een thuis te maken
•Energieke Interieur Styling

TrippleShape is er voor jou!

Burnout, zorg beter voor jezelf


Burnout? Depressief? Chronisch moe?
Waarschijnlijk leef je nu continu vanuit je hoofd in plaats vanuit je gevoel.

Inmiddels geeft je lichaam duidelijk aan dat je in .....

Kies voor jezelf vanuit LiefdeWaarop baseer jij je keuzes? Op Angst of Liefde, op Ego of Spirit?

Angst verlamt je en trekt je naar binnen. Liefde brengt je naar buiten, zorgt voor verbinding, vrijheid en een leven mogelijkheden.

Ego houdt zich bezig met de buitenwereld en ...

Yin Yoga, maak ruimte in jezelf


Wanneer je gestressed bent en je opgejaagd voelt, wordt je door Yin yoga weer bij je centrum gebracht, terwijl je beweegt in alle rust.

Ook wanneer je zo uitgeput bent, dat je geen focus meer hebt en de kracht in je lichaam hebt verloren is yin yoga ideaal. Je hoeft namelijk niet de hele tijd op je ...

Gezond door Knuffels


Knuffels geven warmte, liefde en aandacht.
Dat is wat ieder mens nodig heeft, jong en oud.
Net zoals positieve, liefdevolle en opbouwende reacties en relaties.
Een tekort aan dit alles, kan ervoor zorgen dat je letterlijk afstompt..... koud wordt en ...

Reviews TrippleShape Energy Coach, Trainer & Docent

 Leoni Janssen, Marketing- en Communicatiestrateeg - Personal Coach & Trainingstraject
Ik heb Gladys leren kennen als een personal coach/trainer die verantwoordelijkheid neemt voor degene die ze begeleidt zonder dat ze verantwoordelijkheid wegneemt bij haar coachee. Ze definieert haar vertrekpunt en weet waar ze naartoe werkt zowel met haar eigen onderneming als die van de mensen die ze begeleid. Ze maakt indruk met haar intelligentie, feitenkennis en tomeloze energie. Maar haar allergrootste talent is wel het feilloos aanvoelen van situaties en mensen waarmee ze invloed uitoefent en zaken gedaan krijgt. Dat met een flinke dosis natuurlijk optimisme en humor maakt haar een geweldige mentor.


 Helena Westerhout – Deelnemer TrippleShape lessen
“Ik vind jou een lerares zoals ik die altijd voor alles zou willen: warm, motiverend, enthousiast, grappig en serieus tegelijk. Je maakt een groep van mensen, verbindt. Bij jou voel ik me veilig omdat ik jouw gedegen kennis en ervaring en totale beheersing voel. Je bent gastvrij en met je humor maak je de zwaarste momenten licht. Het mooie is dat je daarnaast ook nog diepgang hebt.....”


  Judith Webber - Pure Human- Training Presentatietechnieken
Gladys heeft mij geholpen met podium-training. Ik heb in haar een perfecte leermeester gevonden, door haar achtergrond in beweging, expressie (in de breedste zin van het woord) en lesgeven heeft ze mij door zelf diverse vormen van beweging & zang te laten ervaren, veel power gegeven om mezelf (nog) meer te laten horen & zien op het podium. Gladys is warm, gestructureerd en laat je je eigen grenzen overbruggen. Ik kan haar van harte aanbevelen als coach & trainer."

 Linda Reindertsen – Deelnemer BodyShape lessen
“Je hebt een aanstekelijke sprankeling in je ogen! Je bent energiek en danst en beweegt met passie, maar aan de andere kant straal je rust uit. Je bent professioneel en goed in je vak. Je lessen zijn echt een feestje! Je krijgt vanzelf een lach op je gezicht en die lach gaat er niet meer af. Aan het einde van een les bij jou voelde ik me herboren en ging ik met nieuwe energie en een big smile naar huis.”